aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στο Βελιγράδι η Εθνική (pics)

Στο Βελιγράδι βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών. Με την αποστολή ενσωματώθηκε στο Βελιγράδι και ο Μάριος Νικολάου ο οποίος ταξίδεψε από τη Φινλανδία.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στις 19:30 (20:30 ώρα Κύπρου) στο αθλητικό κέντρο της Εθνικής Σερβίας ενώ την ίδια ώρα θα γίνει και η αυριανή προπόνηση. Την Τρίτη το πρωί η αποστολή της Εθνικής μας θα μεταβεί οδικώς στο Ούζιτσε, εκεί όπου θα γίνει ο φιλικός αγώνας της Τετάρτης με τη Σερβία.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή είναι στη διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Χριστάκη Χριστοφόρου ο οποίος, μέσα από τις προπονήσεις που απομένουν μέχρι την Τετάρτη, θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του στο πλάνο που θα εφαρμόσει στον αγώνα με του Σέρβους.

Στην αποστολή για τη Σερβία βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: 

Βανσάν Λαμπάν, Ηλίας Χαραλάμπους, Νίκος Εγγλέζου (ΑΕΚ), Ανδρέας Μακρής, Κωνσταντίνος Λαΐφης (Ανόρθωση), Γιώργος Μερκής, Ευστάθιος Αλωνεύτης, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Πιέρος Σωτηρίου, Μάριος Αντωνιάδης (ΑΠΟΕΛ), Αγγελής Αγγελή, Μάριος Στυλιανού, Χαράλαμπος Κυριάκου, Γιώργος Βασιλείου (Απόλλων), Κύπρος Χριστόφορου (Άρης), Νεόφυτος Μιχαήλ (Νέα Σαλαμίνα), Αντώνης Γιωργαλλίδης, Γιώργος Οικονομίδης, Δημήτρης Χριστοφή, Κωνσταντίνος Παναγή (Ομόνοια), Μάριος Νικολάου (Ίντερ Τουρκού).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ