aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣτο Φάρο από σήμερα η αποστολή της Εθνικής

Στο Φάρο από σήμερα η αποστολή της Εθνικής

Εβδομάδα επίσημων υποχρεώσεων είναι αυτή που διανύουμε για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Την ερχόμενη Παρασκευή αγωνίζεται με το Γιβραλτάρ εκτός έδρας και μοναδικός στόχος είναι η νίκη που θα την ανεβάσει στους 7 βαθμούς στη βαθμολογία του 8ου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.

Από σήμερα το απόγευμα η αποστολή της Εθνικής μας θα εγκαστασταθεί στην πόλη Algarve της Πορτογαλίας στην περιοχή Φάρο, εκεί όπου θα γίνει ο αγώνας της Παρασκευής με το Γιβραλτάρ. Η ομάδα μας θα μεταβεί οδικώς στο Φάρο από τη Λισαβόνα σήμερα το πρωί και το πρόγραμμα περιλαμβάβει απογευματινή προπόνηση, μετά το ρεπό που παραχώρησε χθες στους ποδοσφαιριστές η τεχνική ηγεσία.

Από χθες βράδυ με την αποστολή της Εθνικής μας βρίσκεται και ο Γιώργος Μερκής. Σήμερα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας και θα υπολογίζεται για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα στην Εθνική με όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή, 23 στο σύνολο, να είναι στη διάθεση του προπονητή Χριστάκη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Νεόφυτος Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Παναγή, Μάριος Στυλιανού, Τζέισον Δημητρίου, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Ανδρέας Κυριάκου, Γιώργος Μερκής, Νικόλας Ιωάννου, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Ηλίας Χαραλάμπους, Φάνος Κατελάρης, Γιώργος Οικονομίδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ρενάτο Μαργκάσα, Ανδρέας Αβραάμ, Δημήτρης Χριστοφή, Νίκος Εγγλέζου, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Ανδρέας Μακρής, Νέστωρ Μυτίδης και Πιέρος Σωτηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ