aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣτις 13 Δεκεμβρίου η κλήρωση της Εθνικής Παίδων U-17 (τα γκρουπ δυναμικότητας)

Στις 13 Δεκεμβρίου η κλήρωση της Εθνικής Παίδων U-17 (τα γκρουπ δυναμικότητας)

Στις 13 Δεκεμβρίου θα γίνει η κλήρωση του Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων U-17. Ως γνωστό, την πρόκριση της έχει εξασφαλίσει και η Εθνική Κύπρου και σύμφωνα με τα γκρουπ δυναμικότητας που ανακοίνωσε η UEFA, θα βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας της κλήρωσης.

Από την κλήρωση θα σχηματιστούν οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων. Οι πρώτες οκτώ ομάδες και οι επτά καλύτερες δεύτερες θα προκριθούν στην τελική φάση που θα γίνει από τις 3 μέχρι τις 19 Μαϊου 2017 στην Κροατία.

Η Κροατία θα συμμετάσχει στην τελική φάση χωρίς να περάσει από τη διαδικασία των προκριματικών.

Τα γκρουπ δυναμικότητας:

1ο γκρουπ: Γερμανία, Ολλανδία, Ισπανία, Σουηδία, Σκοτία, Ιρλανδία, Ρωσία, Αγγλία
2ο γκρουπ: Ισραήλ, Κύπρος, Τουρκία, Γαλλία, Ελβετία, Ιταλία, Πορτογαλία, Βοσνία Ερζεγοβίνη
3ο γκρουπ: Ελλάδα, Αυστρία, Σερβία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Φινλανδία, Σλοβενία, Λευκορωσία
4ο γκρουπ: Βέλγιο, Τσεχία, Μαυροβούνιο, Πολωνία, Αρμενία, Νορβηγία, Νησιά Φαρόε, Ουκρανία.

Η Κύπρος θα έχει στον όμιλο της μια ομάδα από το 1ο, το 3ο και το 4ο γκρουπ. Απο το 3ο γκρουπ δεν μπορεί να κληρωθεί με τη Λευκορωσία γιατί ήταν στον προκριματικό όμιλο. Ο περιορισμός αυτός ισχύει μόνο για τις ομάδες που ήταν στον ίδιο προκριματικό όμιλο και τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις.

Οι αγώνες του Elite Round για τους Παίδες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 2 Απριλίου 2017. Οι ημερομηνίες των αγώνων καθώς και η χώρα που θα φιλοξενήσει τον κάθε όμιλο, θα ξεκαθαρίσουν αμέσως μετά την κλήρωση.

Να σημειωθεί πως στις 13 Δεκεμβρίου θα γίνει και η κλήρωση της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων περιόδου 2017 – 2018 με τους αγώνες να διεξάγονται το Φθινόπωρο του 2017.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ