aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣτην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων ενόψει του φιλικού αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας στις 2 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου.

Ο κύκλος της προετοιμασίας βρίσκεται σε εξέλιξη από την περασμένη Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τετάρτη, παραμονές του αγώνα.

Το φιλικό με τη Βουλγαρία θα είναι το πρώτο που θα γίνει υπό την καθοδήγηση του νέου μας Ομοσπονδιακού προπονητή Νίκου Ανδρονίκου.

Οι επίσημες υποχρεώσεις μας μπορεί να είναι μακριά (τον ερχόμενο Σεπτέμβριο) όμως κάθε φιλικός αγώνας είναι χρήσιμος και ο κ. Ανδρονίκου θα βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που τον περασμένο Ιούνιο μας νίκησε στη Βουλγαρία με 1-0.

Για να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 εκκρεμεί ο εκτός έδρας αγώνας μας με την Τουρκία και οι αγώνες στην Κύπρο με Σλοβακία και Ολλανδία αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ