aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣτην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών στα προκριματικά του Μουντιάλ 2016.

Την ερχόμενη Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου, θα αγωνιστεί στο ΓΣΠ με το Βέλγιο (21:45) με στόχο το θετικό ξεκίνημα στη νέα διοργάνωση.

(αγοράστε εδώ εισιτήρια για τον αγώνα: https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cyprus/ )

Η προετοιμασία μπαίνει από σήμερα Σάββατο στην τελική ευθεία. Χθες Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές πήραν ρεπό και σήμερα το απόγευμα επιστρέφουν στο γήπεδο για συνεχίσουν την προετοιμασια τους για τον αγώνα της Τρίτης.

Και οι 23 ποδοσφαιριστές που είναι στην κλήση του Ομοσπονδιακού προπονητή Χριστάκη Χριστοφόρου, είναι ετοιμοπόλεμοι και στη διάθεση του προπονητή τους.

Από αύριο το μεσημέρι η αποστολή της Εθνικής μας θα αποσυρθεί σε ξεννοδοχείο και με τις προπονήσεις που θα γίνουν την Κυριακή και τη Δευτέρα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της.

Στην κλήση βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Τάσος Κίσσας, Κωνσταντίνος Παναγή, Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Στυλιανού, Γιώργος Μερκής, Ντόσσα Τζούνιορ, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Μάριος Αντωνιάδης, Ηλίας Χαραλάμπους, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Μάριος Νικολάου, Βίνσεντ Λαμπάν, Κωστάκης Αρτυματάς, Γρηγόρης Κάστανος, Χάμπος Κυριάκου, Ανδρέας Μακρής, Νικόλας Εγγλεζου, Γιώργος Εφραίμ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Ανδρέας Αβραάμ, Νέστορας Μυτίδης και Πιέρος Σωτηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ