aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣτην τελική ευθεία για το φινάλε της Τρίτης η Εθνική Νεανίδων

Στην τελική ευθεία για το φινάλε της Τρίτης η Εθνική Νεανίδων

Στην τελική ευθεία για το φινάλε της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19  μπήκε από σήμερα η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων. Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής, μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για το φινάλε στον ενδέκατο όμιλο και το σκηνικό της βαθμολογίας θα διαμορφωθεί την Τρίτη 8 Οκτωβρίου.

Στην τελευταία αγωνιστική η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει τη Λευκορωσία (που μετρά επίσης δύο ήττες) και με νικηφόρο αποτέλεσμα αποφεύγει την τελευταία θέση. Στόχος για την ομάδα μας το βαθμολογικό κέρδος για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στη Λευκορωσία και με θετικό αποτέλεσμα, πέραν βέβαια από τις εμπειρίες που θα βοηθήσουν τις ποδοσφαιρίστριες μας για τη συνέχεια της καριέρας τους.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει Λευκορωσίας θα ολοκληρωθεί με προπόνηση την Δευτέρα και τότε θα ξεκαθρίσει και το πλάνο δράσης, καθώς υπάρχουν ποδοσφαιρίστριες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς. Στον άλλο αγώνα που θα καθορίσει την πρωτιά, την ερχόμενη Τρίτη θα αναμετρηθούν Αγγλία – Σερβία και με το δεδομένο πως έχουν ήδη εξασφαλίσει εισιτήριο πρόκρισης για τον elite round.

Αποτελέσματα μέχρι τώρα: Αγγλία – Κύπρος 8-0, Λευκορωσία – Σερβία 1-4, Αγγλία – Λευκορωσία 3-0, Σερβία – Κύπρος 5-0.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Αγγλία 11-0 6
2. Σερβία 9-1 6
3. Λευκορωσία 1-7 0
4. Κύπρος 0-13 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ