aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στην τελική ευθεία

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία της Εθνικής Νέων ενόψει της συμμετοχής της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19.

Πρεμιέρα με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Σερβίας την ερχόμενη Τετάρτη. Ο κύκλος της προετοιμασίας συνεχίζεται στην πόλη Waterford και στην απογευματινή προπόνηση θα λάβουν μέρος και οι έξι ποδοσφαιριστές που έφτασαν σήμερα στην Ιρλανδία.

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε για τους Στυλιανό Παντελή, Νικόλα Μενελάου, Στυλιανό Κωνσταντίνου, Μιχάλη Χαραλάμπους, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου και Κωνσταντίνο Σεργίου που έμειναν το Σαββατοκύριακο στην Κύπρο λόγω υποχρεώσεων με τις ομάδες τους. Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και βρίσκονται στη διάθεση του Νεόφυτου Λάρκου.

Αναλυτικά ο κατάλογος:

ΑΕΚ: Ιωάννης Παναγίδης

ΑΕΛ: Γιάννης Γερολέμου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Δημήτρης Δημητρίου, Χρίστος Χατζηπασχάλης,

ΑΠΟΕΛ: Ζαχαρία Άδωνη, Στυλιανίδης Μάρκος

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μιχάλης Γενεθλίου

ΑΡΗΣ: Χαράλαμπος Χαραλάμπους

ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας: Πέτρος Ιωάννου, Μιχάλης Χαραλάμπους, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Μιχάλης Μούσιτς

ΕΡΜΗΣ Αραδίππου: Λοίζος Ππούνας

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Κωνσταντίνου Σεργίου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στυλιανός Παντελή, Νικόλας Μενελάου, Στυλιανός Κωνσταντίνου

ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Αντρέας Κατσαντώνης

Αταλάντα: Παναγιώτης Λουκά

Τότεναμ: Jack Roles

Όπως προαναφέραμε ο πρώτος μας αγώνας είναι προγραμματισμένος την ερχόμενη Τετάρτη 4 Οκτωβρίου με αντίπαλο τη Σερβία και θα ακολουθήσουν οι αγώνες με Ιρλανδία (7 Οκτωβρίου) και Αζερμπαϊτζάν (10 Οκτωβρίου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ