aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣτην Πορτογαλία η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων

Στην Πορτογαλία η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων

Στην Πορτογαλία βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε απόψε την πρώτη της προπόνηση και ο κύκλος της προετοιμασίας θα ολοκληρωθεί το βράδι της Δευτέρας.

Ο αγώνας με τους Πορτογάλους θα διεξαχθεί στην πόλη Φάρο και θα αρχίσει στις 22:15.

Θα είναι ο πέμπτος αγώνας μας στην προκριματική φάση και ο τρίτος εκτός έδρας. Με την Πορτογαλία αναμετρηθήκαμε όπως είναι γνωστό την περασμένη Παρασκευή στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος όπου επικράτησαν οι Πορτογάλοι με 1-0.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Γιάννης Γερολέμου, Ιωάννης Κωστή, Χρίστος Σιέλης, Δημήτρης Αβραάμ, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Μιχάλης Ιωάννου, Ανδρέας Κατσαντώνης, Στέφανος Κίττος, Μιχάλης Κυριάκου, Ανδρέας Καραμανώλης, Κωνσταντίνος Ηλία, Δανιήλ Παρούτης, Θωμάς Νικολάου, Ιάσωνας Πική, Κωνσταντίνος Σεργίου, Φίλιππος Ευτυχίδης, Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Ραφαήλ Μιχαήλ, Αλέξανδρος Μιχαήλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ