aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στην Κύπρο η αστεράτη Βοσνία!

Με 24 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της, βρίσκεται στην Κύπρο η Εθνική Βοσνίας Ερζεγοβίνης για τον αγώνα με την Κύπρο, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο ΓΣΠ. Οι Βόσνιοι βρίσκονται στην Κύπρο από την περασμένη Κυριακή, δείγμα του πόσο πολύ θέλουν να προσαρμοστούν στις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας, καθώς γι’ αυτούς είναι σημαντικό το αποτελέσματα του επικείμενου ματς.

Από εκεί και πέρα, είναι χαρακτηριστικό πως από τους 24 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην αποστολή, μόνο ένας αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της χώρας, ο τρίτος τερματοφύλακας ο Κέναν Πίριτς. Οι άλλοι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται σε διάφορα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ανάμεσά τους και κορυφαία, όπως το ιταλικό, το αγγλικό και το γερμανιικό. Ασφαλώς, οι επιθετικοί της Ρόμα και της Χέρτα, Έτιν Τζέκο και Βένταντ Ιμπίσεβιτς ή ο αμυντικός της Άρσεναλ Σέαντ Κολάσινατς, είναι κάποια από τα ονόματα που ξεχωρίζουν, μα δεν είναι τα μόνα στο ποιοτικό ρόστερ της προσεχούς αντιπάλου της Κύπρου.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Βόσνιος ομοσπονδιακός προπονητής Μεχμέτ Μπαζτάρεβιτς: Τερματοφύλακες: Α. Μπέγκοβιτς (Μπόρνμουθ), Ι. Σέχιτς (Κάραμπαγκ), Κ. Πίριτς (Ζρίνσκι). Αμυντικοί: Ε. Τσότσαλιτς (Μάλιν), Ρ. Ντούμιτς (Ουτρέχτη), Ε. Μπισάκσιτς (Χόφενχαϊμ), Ο. Βράνιες (ΑΕΚ), Τ. Σούνιτς (Ντινάμο Μόσχας), Σ. Κολάσινατς (Άρσεναλ), Ε. Ζουκάνοβιτς (Τζένοα), Τζ. Σιμούνοβιτς (Σέλτικ). Μέσοι: Σ. Λούλιτς (Λάτσιο), Μ. Πιάνιτς (Γιουβέντους), Ν. Μιλίτσεβιτς (Γκεγκ), Γ. Τσίμιροτ (ΠΑΟΚ), Α. Χάτζικ (Βίντεοτον), Ε. Βίστσα (Μπασακσεχίρ), Μ. Γιάγιαλο (Παλέρμο), Ντ. Μιλόσεβιτς (Κονιασπόρ). Επιθετικοί: Κ. Κόδρο (Μάιντς), Α. Χοτζιτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Α Ρ. Μπάγιτς (Ουντινέζε), Β. Ιμπίσεβιτς (Χέρτα), Ε. Τζέκο (Ρόμα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ