aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣτην Αρμενία για τρία φιλικά η Εθνική Παίδων U15

Στην Αρμενία για τρία φιλικά η Εθνική Παίδων U15

Για την Αρμενία αναχώρησε το απόγευμα η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Παίδων U15 για να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά.

Πρόκειται για τουρνουά που διοργανώνει η Αρμενική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και σε αυτό θα συμμετάσχουν οι Εθνικές ομάδες της Αρμενίας, της Κύπρου, της Ουκρανίας και της Λευκορωσίας.

Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 8 Μαΐου την Ουκρανία (14:00), την Παρασκευή 10 Μαΐου την Αρμενία (16:00) και την Κυριακή 12 Μαΐου τη Λευκορωσία (14:00). Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Αρμενίας.

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων U15 Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου έχει στη διάθεση του, τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Δημήτριος Στυλιανίδης, Ορθόδοξος Ορθοδόξου, Αναστάσιος Έλληνας, Γιώργος Λουκά, Θεμιστοκλής Θεμιστοκλέους, Παναγιώτης Κυριάκου, Ανδρέας Αθανασίου, Ανδρέας Σάββα, Γρηγόρης Χαραλάμπους, Κωνσταντίνος Κορομίας, Κωνσταντίνος Παττίχης, Μάριος Βαλιαντής, Σέργιος Φενερίδης, Κυριάκος Χρυσομήλης, Κυριάκος Σταύρου, Ανδρέας Ευαγγέλου, Δημήτρης Σπυριδάκης, Κωνσταντίνος Βενιζέλος, Νικόλας Κυριακίδης, Χριστόδουλος Γεωργίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ