aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στην Αρμενία για… εξετάσεις!

Ο κύκλος των εξετάσεων σε διεθνές επίπεδο για τη Εθνική Παίδων U15 αρχίζει με τη συμμετοχή της στο διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Αρμενία. Από τις 10 μέχρι τις 14 Απριλίου οι νεαροί διεθνείς μας θα δώσουν τρεις αγώνες στο πλαίσιο διεθνούς τουρνουά που διοργανώνεται με τη στήριξη της UEFA.

Την Τρίτη η Κύπρος θα αντιμετωπίσει τη Λευκορωσία, την Πέμπτη το Καζακστάν και φινάλε το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο την Αρμενία. Η Εθνική Παίδων U15 ουσιαστικά αποτελεί τη συνέχεια της Εθνικής U14 και η ευθύνη πέρασε πλέον στον Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου, που θα ετοιμάσει τον κορμό της ομάδας που στο κοντινό μέλλον θα στηρίξει την Εθνική Παίδων U17. Μετά τον κύκλο των προπονήσεων που έγινε στην Κύπρο η ομάδα ετοιμάζεται να αρχίσει τους φιλικούς αγώνες όπου θα βγουν και τα πρώτα ουσιαστικά συμπεράσματα.

Στην αποστολή της Αρμενίας συμμετέχουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Κωνσταντίνος Μαρνέρος, Άδωνις Νικολεττίδης, Αχιλλέας Θεόδωρος Γεωργίου (ΑΕΛ), Ανδρέας Χρυσοστόμου (Ακρίτας Χλώρακας), Αναστάσης Μότης (Αγία Νάπα), Ηλίας Κωστή, Μάριος Κοκκινόφτας (ΑΠΟΕΛ), Γιώργος Παυλίδης (Δόξα), Φώτης Κοτσώνης (ΕΝΠ), Ιάκωβος Λαός, Ευθύμιος Αναστασιάδης, Φαίδωνας Οικονομίδης (Καρμιώτισσα), Αντρέας Χρίστου (Νέα Σαλαμίνα), Χάρης Χατζηγαβριήλ (Ολυμπιακός), Λοΐζος Λοΐζου, Άγγελος Ζευκής, Γιώργος Ποντικού, Αντόνιο Φώτη,  Κωνσταντίνος Χρυσοστόμου (Ομόνοια Λευκωσίας), Χρίστος Φιλίππου (ΠΑΕΕΚ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ