aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣτη Γλασκώβη η αποστολή της Εθνικής Ανδρών

Στη Γλασκώβη η αποστολή της Εθνικής Ανδρών

Στην Σκωτία βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον αγώνα με την Εθνική ομάδα της χώρας το ερχόμενο Σάββατο. Πριν την αναχώρηση, έγινε προπόνηση στο ΓΣΖ με όλους τους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα. Η αποστολή της Εθνικής μας αναμένεται να φτάσει στην Σκωτία τα ξημερώματα της Πέμπτης. 

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Ούρκο Πάρτο, Νεόφυτος Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Πέτρου, Κωνσταντίνος Λαΐφης, Φάνος Κατελάρης, Ιωάννης Κούσουλος, Νικόλας Ιωάννου, Μάριος Αντωνιάδης, Γιώργος Βασιλείου, Ρενάτο Μαρκάσα, Μηνάς Αντωνίου, Ιωάννης Κωστή, Κωστάκης Αρτυματάς, Μιχάλης Ιωάννου, Ματία Σπόλιαριτς, Ανδρέας Μακρής, Ανδρέας Αβραάμ, Άντονι Γεωργίου, Γιώργος Εφραίμ, Ιωάννης Πίττας, Νέστωρ Μυτίδης και Πιέρος Σωτηρίου.

Την Πέμπτη η προπόνηση θα γίνει σε γήπεδο στην Γλασκώβη (Kilsyth Rangers JFC, 20:30 ώρα Κύπρου) και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Παρασκευής με προπόνηση στο Hampden Park της Γλασκώβης το οποίο θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση του Σαββάτου. Η προπόνηση θα γίνει στις 21:00 (ώρα Κύπρου) ενώ θα προηγηθεί στις 20:30 η Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής μας ομάδας. Ο αγώνας Σκωτίας – Κύπρου (Σάββατο, 8 Ιουνίου) θα αρχίσει στις 21:45 ώρα Κύπρου (19:45 τοπική ώρα) με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ.

Πολλοί συμπατριώτες μας που ζουν στη Μεγάλη Βρεττανία έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Λεπτομέρειες για το πως μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήρια, εδώ: https://www.cfa.com.cy/Gr/news/37560

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ