aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣταυροκοπιόταν ο Κωστένογλου και μαζί του όλη η Κύπρος

Σταυροκοπιόταν ο Κωστένογλου και μαζί του όλη η Κύπρος

Ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τον Νίκος Κωστένογλου να κάνει τον σταυρό του σε δύο περιπτώσεις, κατά τη διάρκεια του ψεσινού παιχνιδιού της Κύπρου με τη Σλοβακία (0-2). Μία σε ένα αψυχολόγητο και πολύ κακό σουτ του Νικόλα Ιωάννου και άλλη μία στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.

Είναι άγνωστο, όμως, πόσες φορές σταυροκοπήθηκαν οι Κύπριοι ποδοσφαιρόφιλοι βλέποντας τα τρία τελευταία παιχνίδια με Μάλτα (0-3), Ρωσία (0-2) και Σλοβακία. Μια άκρως απογοητευτική τριάδα παιχνιδιών, με κορύφωση την ταπείνωση από τους Μαλτέζους, που εξανέμισε τον άνεμο αισιοδοξίας μετά τις εμφανίσεις στα τρία πρώτα παιχνίδια με τον Ελλαδίτη στον πάγκο.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκονται οι αποκαρδιωτικές εμφανίσεις, κάποιες από τις επιλογές του, ακόμα και οι δηλώσεις του περί αισιοδοξίας για το μέλλον. Το θέμα είναι ότι η Εθνική Κύπρου αποδεικνύει πως για άλλη μία διοργάνωση έχει στόχο μόνο και μόνο την αποφυγή της τελευταίας θέσης.

Όλα αυτά ενώ επί Γιόχαν Βάλεμ, λέγαμε πως φτιάχναμε ομάδα για την επόμενη διοργάνωση, δηλαδή την τρέχουσα. Τελικά, πάλι θα εναποθέσουμε τις ελπίδες μας στο μέλλον και το ερώτημα είναι πού θα σταματήσει αυτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ