aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣταφυλίδης: «Δεν είναι αδιάφορη η Κύπρος»

Σταφυλίδης: «Δεν είναι αδιάφορη η Κύπρος»

Ο Κώστας Σταφυλίδης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας στην συνέντευξη Τύπου της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κύπρο το βράδυ του Σαββάτου (21.45).

H δήλωση του 24χρονου αριστερού οπισθοφύλακα της Άουγκσμπουργκ: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε αν η Βοσνία θα έχει χάσει βαθμούς κόντρα στο Βέλγιο πριν από το δικό μας παιχνίδι, θα παίξει ρόλο στην ψυχολογία μας αν έχει συμβεί αυτό. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας στα δύο τελευταία παιχνίδια και να πάρουμε έξι βαθμούς, η ομάδα έχει προετοιμαστεί καλά και με ένα κακό αποτέλεσμα της Βοσνίας μπορούμε να πάμε στα μπαράζ με δύο νίκες. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, μετά έχουμε τον αγώνα με το Γιβραλτάρ και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε.

Δεν νομίζω ότι η Κύπρος είναι αδιάφορη, γιατί με έξι βαθμούς και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα κόντρα σε εμάς έχει πιθανότητες πρόκρισης. Δεν θα είναι αδιάφορο παιχνίδι γιατί όλες οι ομάδες και όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν πάντα να νικάνε. Το παιχνίδι με την Εσθονία ήταν κομβικό, μπορούσαμε να είχαμε νικήσει όπως επίσης το ίδιο με το Βέλγιο, με την Βοσνία, όπως θα μπορούσαμε να χάσουμε από την Βοσνία στην έδρα μας. Αυτά τα παιχνίδια όμως τελείωσαν, θα μιλούσαμε διαφορετικά αν είχαμε νικήσει αλλά πρέπει να τα ξεχάσουμε, να τα αφήσουμε πίσω μας και να κοιτάξουμε μόνο τον αυριανό αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ