aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣιμόν: «Θα κλειστούμε στο γραφείο και θα πάμε για το καλύτερο δυνατό»

Σιμόν: «Θα κλειστούμε στο γραφείο και θα πάμε για το καλύτερο δυνατό»

Προσγειωμένος ήταν στις δηλώσεις του ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου σχολιάζοντας την κλήρωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα προκριματικά του EURO 2020 που έφερε την Κύπρο στον ένατο όμιλο με αντίπαλους το Βέλγιο, την Ρωσία, την Σκωτία, το Καζακστάν και το Σαν Μαρίνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις 

«Δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις. Νομίζω ότι κάθε προπονητής στον κόσμο θα έλεγε ότι είναι δύσκολη κλήρωση, αλλά σε όποιο όμιλο και να βρισκόμασταν η Κύπρος πρέπει να συνεχίσει να προοδεύει και να προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο. Θα κλειστούμε στο γραφείο και θα προσπαθήσουμε να μάθουμε όσα περισσότερα γίνεται για τους αντιπάλους. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας, θα είναι δύσκολη αποστολή, αλλά πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Όποια κλήρωση και να είχαμε θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και καλή τύχη σε εμάς. Στα χαρτιά όλοι ξέρουν τα πάντα για τα φαβορί, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο για να αλλάξουμε τα δεδομένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ