aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣιμόν: «Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου, άλλο είναι που με ενδιαφέρει» (vid)

Σιμόν: «Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου, άλλο είναι που με ενδιαφέρει» (vid)

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του ομοσπονδιακού μας τεχνικού Ραν Μπεν Σιμόν, για τον σαββατιάτικο (16/11) αγώνα με τη Σκοτία στο ΓΣΠ (16:00), στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ των προκριματικών του Euro2020.

«Έχουμε ένα μεγάλο αγώνα ενώπιον μας. Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σταυροδρόμι ως Εθνική ομάδα. Έχουμε την πρόκληση να πετύχουμε κάτι που ποτέ στο παρελθόν δεν καταφέραμε ως Εθνική, να τερματίσουμε στην 3η θέση. Οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι για την πρόκληση που τους περιμένει. Έχω αυτοπεποίθηση και πίστη στην ομάδα μου. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει αυτά τα παιδιά τα οποία αποτελούν κομμάτι της Κυπριακής κοινωνίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός.

«Είναι μια δυνατή ομάδα η Σκοτία και ποτέ δεν σκέφτομαι τις απουσίες, ασχέτως αν έρχεται με πολλές. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας», είπε και πρόσθεσε για τον ίδιο, τι θα σημαίνει μία ενδεχόμενη επιτυχία γι’ αυτόν και το μέλλον του:

«Δεν θα είναι για μένα μία ενδεχόμενη επιτυχία, αλλά για την Κύπρο. Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα. Είμαι 100% αφοσιωμένος στον αγώνα. Το τι θα γίνει στο μέλλον, δεν το βλέπω τώρα. Θέλω να οδηγήσω την Κύπρο στο επόμενο βήμα. Το να τερματίσουμε 3οι είναι το μόνο που με ενδιαφέρει».

Για την Σκοτία και το γεγονός ότι δεν τα πήγε καλά στον όμιλο: «Όταν είσαι εκτός δεν είναι σωστό να κάνεις κριτική».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ