aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣήμερα το δεύτερο φιλικό της Εθνικής Παίδων

Σήμερα το δεύτερο φιλικό της Εθνικής Παίδων

Σήμερα το δεύτερο φιλικό της Εθνικής Παίδων U-17 με την αντίστοιχη ομάδα του Λουξεμβούργου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας και θα αρχίσει στις 17:30. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν την Τρίτη με το Λουξεμβούργο να παίρνει τη νίκη με 1-0.

Η Εθνική μας προπονήθηκε χθες και στην αποστολή προστέθηκαν και οι Παναγιώτης Ανδρέου, Κωνσταντίνος Ηλία. Συγκεκριμένα στη διάθεση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Γιάννου Οκκά για το σημερινό φιλικό με το Λουξεμβούργο βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά: Νεόφυτος Ραουνάς, Αλέξανδρος Μιχαήλ, Γιάννης Γερολέμου, Ελισσαίος Ανδρέου, Δημήτρης Τουμάζου, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Χάρης Σωκράτους, Γιάννης Ανδρέου, Μιχάλης Γενεθλίου, Ραφαήλ Πιττάτζιης, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Ιάσωνας Πική, Κωνσταντίνος Σεργίου, Ανδρέας Κατσαντώνης, Αλέξανδρος Λεμονάρης, Στέλιος Ιακώβου, Μιχάλης Ιωάννου, Παναγιώτης Ανδρέου, Κωνσταντίνος Ηλία.

Στο σημερινό φιλικό η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει 18 ποδοσφαιριστές.Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ανδρέας Ορθοδόξου με βοηθούς διαιτητές τους Χαράλαμπο Γεωργίου και Γιώργο Σάββα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Χρυσοβαλάντης Θεούλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ