aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣήμερα το δεύτερο φιλικό της Εθνικής Νεανίδων στη Βόρειο Ιρλανδία

Σήμερα το δεύτερο φιλικό της Εθνικής Νεανίδων στη Βόρειο Ιρλανδία

Το δεύτερο της φιλικό με την Εθνική Βορείου Ιρλανδίας δίνει σήμερα στο Μπέλφαστ η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων Κ-19. Το φιλικό θα διεξαχθεί στο «Riada Stadium» του Μπέλφαστ και θα αρχίσει στις 14:00 (ώρα Κύπρου). Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και την περασμένη Τρίτη με τη Β. Ιρλανδία να παίρνει τη νίκη με 4-0.

Ο στόχος της Εθνικής μας στο σημερινό αγώνα είναι να παρουσιαστεί όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστική μπορεί, κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως η Β. Ιρλανδία. Μέσω των φιλικών στο Μπέλφαστ, η Εθνική Νεανίδων προετοιμάζεται για τις επίσημες υποχρεώσεις της τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Αλβανία, σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στη διάθεση του προπονητή της Εθνικής Νεανίδων Άντρου Βασιλείου για το σημερινό φιλικό βρίσκονται οι ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες: Αντωνία Αριστείδου, Φιλίππα Σάββα, Αντουανέττα Χρυσάνθου, Δέσποινα Χρυσοστόμου, Ευφροσύνη Θεοχάρους, Ηλιάνα Αντωνίου, Μαρία Κακόψητου, Σταυριάνα Αντωνίου, Αθηνά Χρυσοστόμου, Παρασκευή Νεοφύτου, Ειρήνη Ανδρέου, Παναγιώτα Θεοφίλου, Κατερίνα Παναγιώτου, Αθηνά Πανταζή, Δάλια Χαραλάμπους, Χριστίνα Αχεριώτη, Χαρίκλεια Διονυσίου και Χαρά Χαραλάμπους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ