aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ«Σημαντικό να έχει τον κόσμο και πάλι στο πλευρό της» (pics)

«Σημαντικό να έχει τον κόσμο και πάλι στο πλευρό της» (pics)

Συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία του αγώνα της Εθνικής ομάδας των Ανδρών με το Βέλγιο πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΓΣΠ, στην παρουσία εκπροσώπου της χορηγού της Εθνικής μας, της ΚΕΟ.

Παρόντες στην Συνέντευξη Τύπου ήταν ο προπονητής της Εθνικής Χριστάκης Χριστοφόρου και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Αντώνης Γιωργαλλίδης, Ηλίας Χαραλάμπους, Νεκτάριος Αλεξάνδρου και Μάριος Νικολάου.

«Ο κόσμος αγκάλιασε την Εθνική στην προηγούμενη διοργάνωση και είναι πολύ σημαντικό να τον έχει η ομάδα και πάλι στο πλευρό της. Σε πέντε αγώνες στην προηγούμενη διοργάνωση διατέθηκαν 75000 εισιτήρια και θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Χάρης Λοϊζίδης, για να προσθέσει.

«Ως ΚΟΠ, συνεχίζουμε την  πολιτική με τις χαμηλές τιμές στα εισιτήρια. Κυκλοφορεί ξανά το οικογενειακό πακέτο όπου με 15 ευρώ μπορεί να έρθει στο γήπεδο μια τετραμελής οικογένεια ενώ η γενική είσοδος είναι στα 10 ευρώ. Ήδη, έφυγαν εκατοντάδες εισιτήρια και είμαστε σίγουροι πως την Τρίτη ο κόσμος θα αγκαλιάσει ξανά την Εθνική ομάδα. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι με τον κ. Χριστοφόρου στον πάγκο και του εύχομαι καλή επιτυχία. Ευχαριστούμε την ΚΕΟ που στηρίζει την Εθνική και είναι δίπλα μας».

Εκ μέρους του τμήματος Μάρκετινγκ της ΚΕΟ ο κ. Γιώργος Γεωργίου ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική Κύπρου.

«Στηρίζουμε την Εθνική και πάντα παρέα, θα είμαστε δίπλα της στο γήπεδο. Είναι υποχρέωση μας να στηρίζουμε την Εθνική, την ομάδα όλων μας και δηλώνουμε υπερήφανοι  για τη χορηγία μας στην ομάδα μας», ανέφερε ο κ. Γεωργίου.

Αγοράστε εδώ εισιτήρια για τον αγώνα Κύπρος – Βέλγιο: https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cyprus/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ