aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣήκωσαν… μανίκια Βάλεμ και ποδοσφαιριστές!

Σήκωσαν… μανίκια Βάλεμ και ποδοσφαιριστές!

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με το Μαυροβούνιο (19:00 ΓΣΠ) πραγματοποίησε σήμερα η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.
Η προπόνηση έγινε στο βοηθητικό του ΓΣΠ με τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην κλήση.

Αυτή, ήταν η πρώτη προπόνηση της Εθνικής μας υπό τις οδηγίες του Γιόχαν Βάλεμ ο οποίος το Σάββατο θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας.

Την πρώτη τους προπόνηση με την Εθνική Ανδρών πραγματοποίησαν σήμερα οι Χαράλαμπος Κυριακίδης, Γιάννης Σατσιάς, Μαρίνος Τζιωνής και Λοϊζος Λοϊζου.

Στην κλήση βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Τάσος Κίσσας, Νεόφυτος Μιχαήλ, Χαράλαμπος Κυριακίδης, Χάρης Κυριάκου, Μηνάς Αντωνίου, Ανδρέας Καρώ, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Βαλεντίνος Σιέλης, Κύπρος Χριστοφόρου, Νικόλας Ιωάννου, Χρίστος Γουήλερ, Γρηγόρης Κάστανος, Ιωάννης Κούσουλος, Ματία Σπόλιαριτς, Μαρίνος Τζιωνής, Γιάννης Σατσιάς, Ανδρέας Αβραάμ, Χαράλαμπος Κυριάκου, Πιέρος Σωτηρίου, Λοϊζος Λοϊζου, Ιωάννης Πίττας, Μάριος Ηλία και Δημήτρης Χριστοφή.

Να σημειωθεί πως ο Βαλεντίνος Σιέλης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με το Μαυροβούνιο λόγω τιμωρίας από το προηγούμενο Nations League.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με προπόνηση την Τετάρτη το βράδυ στο ΓΣΠ.

Ο αγώνας του Σαββάτου με το Μαυροβούνιο είναι για την πρώτη αγωνιστική του Nations League. Η Εθνική μας συμμετέχει στον πρώτο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας. Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής θα αγωνιστεί στο ΓΣΠ με το Αζερμπαϊτζάν (21:45).

Βάσει των κανονισμών της UEFA, οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

Όλοι οι αγώνες της Εθνικής μας στη διοργάνωση θα μεταδοθούν σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ