aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣε ρυθμούς Βοσνίας η Εθνική Ανδρών

Σε ρυθμούς Βοσνίας η Εθνική Ανδρών

Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών άρχισε σήμερα δουλειά ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη στο ΓΣΠ (21:45). Η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Ραν Μπεν Σιμόν ο οποίος έχει τρεις ημέρες για να προετοιμάσει την ομάδα μας για τον αγώνα με τους Βόσνιους.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας αφού δεν πρόλαβαν να φτάσουν έγκαιρα στην Κύπρο από την Κρήτη όπου βρίσκονταν με την ομάδα τους για φιλικό αγώνα. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να προσαρμόζεται ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής που πήραν με τις ομάδες τους το Σαββατοκύριακο.

Απαρτία θα προκύψει στην αυριανή προπόνηση που θα γίνει στο κυρίως γήπεδο του ΓΣΠ στις 20:30 το βράδυ και θα είναι κλειστή για τα ΜΜΕ. Από νωρίς αύριο το μεσημέρι η αποστολή της Εθνικής μας θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο. Ο αγώνας Κύπρου – Βοσνίας είναι για την 7η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2018.

Λεπτομέρειες για τα εισιτήρια εδώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ