aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣε ρυθμούς Βελγίου η Εθνική Ελπίδων

Σε ρυθμούς Βελγίου η Εθνική Ελπίδων

Μετά την Τουρκία και τη σπουδαία νίκη από σήμερα μπαίνει σε ρυθμούς Βελγίου η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων. Η εξαιρετική παρουσία στον αγώνα με την Τουρκία επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο και οι απαιτήσεις δεν είναι λιγότερες για τον αγώνα που ακολουθεί.

Η Εθνική μας θα κυνηγά το καλύτερο σε όλους τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και μέχρι τώρα μετρούμε δύο στα δύο στους εντός έδρας αγώνες με Μάλτα και Τουρκία και με το ίδιο σκορ (2-1).

Το χθεσινό νικηφόρο αποτέλεσμα ήρθε να προστεθεί σε εκείνο το ιστορικό 1-0 της Άγκυρας το Σεπτέμβρη του 2016 και αρκετά μέλη εκείνης της αποστολής, εξακολουθούν να αγωνίζονται στην Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων.

Οι διεθνείς μας με την παρουσία τους στο παιχνίδι με την Τουρκία έδειξαν πως μπορούν να έχουν έντονη παρουσία στον όμιλο και το παιχνίδι με το Βέλγιο χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σημαντικό για τον όμιλο μας. Η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων απέκτησε μεγάλο  χορηγό, την εταιρεία ΕΚΟ (Ελληνικά Πετρέλαια).

Σημειώνεται ότι σήμερα το Βέλγιο θα φιλοξενήσει τη Σουηδία και θα είναι το τρίτο παιχνίδι που δίνουν στην έδρα τους οι Βέλγοι. Το μεταξύ μας παιχνίδι με το Βέλγιο θα διεξαχθεί στις 10 Οκτωβρίου στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα και θα αρχίσει στις 17:00. Στις 10 Οκτωβρίου θα γίνουν επίσης οι αγώνες Τουρκία – Ουγγαρία και Σουηδία – Μάλτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ