aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σε ρυθμούς Βελγίου

Η μεγάλη επιτυχία επί της Τουρκίας χάρισε ξεχωριστές στιγμές χαράς και τρεις πολύτιμους βαθμούς για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων, όμως ο χρόνος τρέχει και η πορεία της προετοιμασίας μπαίνει ουσιαστικά στην τελική ευθεία ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί κόντρα στο Βέλγιο.

Μεθαύριο οι διεθνείς μας θα περάσουν από νέες δύσκολες εξετάσεις και θα πάρουν γεύση από τον επόμενο αντίπαλό τους μέσα από DVD του αγώνα του με τη Σουηδία (1-1). Ο Νίκος Ανδρονίκου έχει όλους τους διεθνείς στη διάθεσή του και περιμένει την ίδια καλή παρουσία και πάθος και στον αγώνα με τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο πολύ καλός απολογισμός με τους έξι βαθμούς σε τρία παιχνίδια δημιούργησε ανάλογες προοπτικές για έντονη παρουσία μας στον 6o όμιλο και το επερχόμενο παιχνίδι με τους Βέλγους θεωρείται καθοριστικής σημασίας.

«Βλέπουμε το παιχνίδι με το Βέλγιο, παίξατε καλά και με πάθος και ανατρέψαμε τα σε βάρος μας δεδομένα με την Τουρκία, όμως τώρα μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο εμπόδιο. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι», ανέφερε μεταξύ άλλων στους Κύπριους διεθνείς ο Νίκος Ανδρονίκου.

Το μεταξύ μας παιχνίδι με το Βέλγιο θα διεξαχθεί στο Στάδιο «ΑΕΚ Αρένα» και θα αρχίσει στις 17:00, ενώ την ίδια ημέρα θα γίνουν επίσης οι αγώνες Τουρκία – Ουγγαρία και Σουηδία – Μάλτα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Κύπρος 3 2-0-1 5-6 6
2. Βέλγιο 3 1-2-0 3-2 5
3. Σουηδία 2 1-1-0 5-2 4
4. Ουγγαρία 1 1-0-0 2-1 3
5. Τουρκία 2 0-1-1 1-2 1
6. Μάλτα 3 0-0-3 3-6 0

*Σύμφωνα με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΟΥΕΦΑ η προκριματική φάση θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2018 και οι εννέα πρώτες ομάδες των ομίλων θα προκριθούν απευθείας στην τελική φάση που θα φιλοξενηθεί στην Ιταλία. Οι τέσσερις καλύτερες δεύτερες των εννέα ομίλων θα παίξουν σε διπλούς αγώνες μπαράζ (12 και 20 Νοεμβρίου 2018) με έπαθλο δύο εισιτήρια που οδηγούν στην τελική φάση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ