aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣε ρυθμούς Σκωτίας η Εθνική μας ομάδα Νέων

Σε ρυθμούς Σκωτίας η Εθνική μας ομάδα Νέων

Σε ρυθμούς δεύτερης αγωνιστικής στον έκτο όμιλο για τον Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 που φιλοξενείται στην Πορτογαλία με τη συμμετοχή της Εθνικής μας. Το Σάββατο το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής και με την ελπίδα πως η αποστολή εναντίον της Σκωτίας θα καταγράψει το πρώτο μας βαθμολογικό κέρδος.

Η Εθνική μας μετά το 3-0 της πρεμιέρας από την Πορτογαλία, θα αντιμετωπίσει ένα ακόμη δυνατό σύνολο όπως τη Σκοτία, που τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της στην προκριματική φάση και στην πρεμιέρα για τον Elite round κέρδισε με 3-1 την Τουρκία. Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε χωρίς ουσιαστικά προβλήματα και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Σάββας Δαμιανού έδωσε και σήμερα  ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της τακτικής.

Οι νεαροί διεθνείς μας όπως έδειξαν και στα παιχνίδια προετοιμασίας αλλά και στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Πορτογαλία, μπορούν να διεκδικήσουν θετικά αποτελέσματα και σε πιο υψηλό επίπεδο με απαρχή τον αγώνα του Σαββάτου. Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής περιλαμβάνει επίσης τον αγώνα της Πορτογαλίας με την Τουρκία.

Η Σκωτία έλαβε μέρος στον τέταρτο όμιλο που φιλοξενήθηκε στην Ουαλία και τερμάτισε πρώτη με επτά βαθμούς με τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Ουαλία – Σκοτία 0-1
Σκοτία – Σαν Μαρίνο 5-0
Σκοτία – Σουηδία 2-2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ