aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σε ρυθμούς προκριματικής φάσης

Στην Ιρλανδία βρίσκεται από χθες αργά το απόγευμα η αποστολή της Εθνικής Νέων ενόψει της συμμετοχής της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19.

Ο κύκλος της προετοιμασίας στην Κύπρο ολοκληρώθηκε προχθές και από το Σάββατο το απόγευμα ο κύκλος της δουλειάς μεταφέρθηκε στην πόλη Waterford, που βρίσκεται 220 χιλιόμετρα από το Δουβλίνο.

Μετά την αλλαγή στους κανονισμούς οι ομάδες δικαιούνται από αυτή τη διοργάνωση να δηλώσουν 20 ποδοσφαιριστές, όμως η τεχνική ηγεσία θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση της από αύριο.

Έξι ποδοσφαιριστές λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων με τις ομάδες τους το Σαββατοκύριακο, θα ενσωματωθούν με την αποστολή τη Δευτέρα το πρωί.

Συγκεκριμένα λόγω υποχρεώσεων στις ομάδες τους παρέμειναν στην Κύπρο οι Στυλιανός Παντελή, Νικόλας Μενελάου, Στυλιανός Κωνσταντίνου (Ολυμπιακός), Μιχάλης Χαραλάμπους, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (Εθνικός Άχνας) και Κωνσταντίνος Σεργίου (Νέα Σαλαμίνα).

Οι υπόλοιποι δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή βρίσκονται στη διάθεση του Νεόφυτου Λάρκου.

Αναλυτικά ο κατάλογος:

ΑΕΚ: Ιωάννης Παναγίδης

ΑΕΛ: Γιάννης Γερολέμου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Δημήτρης Δημητρίου, Χρίστος Χατζηπασχάλης,

ΑΠΟΕΛ: Ζαχαρία Άδωνη, Στυλιανίδης Μάρκος

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μιχάλης Γενεθλίου

ΑΡΗΣ: Χαράλαμπος Χαραλάμπους

ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας: Πέτρος Ιωάννου, Μιχάλης Χαραλάμπους, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Μιχάλης Μούσιτς

ΕΡΜΗΣ Αραδίππου: Λοίζος Ππούνας

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Κωνσταντίνου Σεργίου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στυλιανός Παντελή, Νικόλας Μενελάου, Στυλιανός Κωνσταντίνου

ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Αντρέας Κατσαντώνης

Αταλάντα: Παναγιώτης Λουκά

Τότεναμ: Jack Roles

Η πρώτη προπόνηση στο Waterford έγινε ψες και σήμερα θα γίνει πρωινή προπόνηση.

Ο πρώτος μας αγώνας είναι προγραμματισμένος την ερχόμενη Τετάρτη 4 Οκτωβρίου με αντίπαλο τη Σερβία και θα ακολουθήσουν οι αγώνες με Ιρλανδία (7 Οκτωβρίου) και Αζερμπαϊτζάν (10 Οκτωβρίου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ