aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣε ρυθμούς Ουγγαρίας η Εθνική μας

Σε ρυθμούς Ουγγαρίας η Εθνική μας

Στην Κύπρο βρίσκεται από σήμερα τα ξημερώματα η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων μετά τον αγώνα της στο Βέλγιο και την ήττα με 3-2 στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 την ερχόμενη Τρίτη στο ΑΕΚ Αρένα με αντίπαλο την Ουγγαρία. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16:00 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους. Μετά το σημερινό ρεπό ο κύκλος της προετοιμασίας θα συνεχιστεί την Κυριακή, ενώ αύριο στην Κύπρο φτάνει και η αποστολή της Ουγγαρίας.

Η Ουγγαρία χθες έφερε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της με τη Σουηδία (προηγήθηκε 2-0) ενώ σε άλλο παιχνίδι η Τουρκία νίκησε εκτός έδρας με 1-0 τη Μάλτα. Σημειώνεται ότι στην κλήση για τον αγώνα με την Ουγγαρία συμπεριλήφθηκε και ο Ραφαήλ Αναστασίου, ενώ αποκλείστηκε ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου λόγω καρτών και ο Κυριάκος Παναγή λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά ο κατάλογος με τους ποδοσφαιριστές που άρχισαν προετοιμασία είναι οι: Μάριος Ηλία, Χρίστος Γουίλερ (ΑΕΛ), Μάριος Ανδρέου (Αλκή Ορόκλινη), Νικόλας Ματθαίου, Παναγιώτης Αρτυματάς, Κώστας Πηλέας (Ανόρθωση), Ανδρέας Παρασκευά (ΑΠΟΕΛ), Ιωάννης Πίττας, Λεωνίδας Κυριάκου, Ματίας Σπόλιαριτς (Απόλλων), Ραφαήλ Αναστασίου (Αναγέννηση Δερύνειας), Ανδρέας Φράγκου (Άρης), Ευγένιος Πέτρου (Εθνικός Άσσιας), Γιώργος Παπαγεωργίου (Εθνικός Άχνας), Αντώνης Κουμής (Παραλίμνι), Πάρης Ψάλτης (Ερμής), Ανδρέας Καρό, Ιωάννης Κούσουλος (Σαλαμίνα), Ανδρέας Χριστοδούλου (Ομόνοια), Παναγιώτης Ζαχαρίου (Πάφος FC), Θεόδωρος Ιωσηφίδης (Φουενλαμπράντα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ