aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣε live stream ο αγώνας Λευκορωσία - Κύπρος

Σε live stream ο αγώνας Λευκορωσία – Κύπρος

Με τον αγώνα εναντίον της Λευκορωσίας ολοκληρώνονται σήμερα οι υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας των Νεανίδων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της τοπικής Σπαρτάκ στο Μογκίλεφ και θα αρχίσει στις 14:00.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ:

Στόχος για την ομάδα μας το βαθμολογικό κέρδος για να κλείσει θετικά τον απολογισμό στον ενδέκατο όμιλο της προκριματικής φάσης.

Η Λευκορωσία προέρχεται επίσης από δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες και το αποτέλεσμα στο μεταξύ μας παιχνίδι θα καθορίσει τις θέσεις 3-4 στην τελική κατάταξη.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε χθες και σύμφωνα με τις ενδείξεις η Ομοσπονδιακή μας προπονήτρια Ιουλία Παναγιώτου θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό πλάνο δράσης.

Το βάρος στην τελευταία προπόνηση αλλά και στις αναλύσεις, δόθηκε στον τομέα της τακτικής για να αποφευχθούν τα λάθη και η ομάδα μας να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική στο φινάλε με τη διοργανώτρια χώρα.

Το 2013 είχαμε βρεθεί ξανά αντιμέτωποι με τη Λευκορωσία σε προκριματική φάση και ο αγώνας τότε έγινε στο Μινσκ. Η Λευκορωσία επικράτησε με 4-2 και τα τέρματα της ομάδας μας σημείωσε η Βικτόρια Ζαμπά (24′, 40′).

*Τον αγώνα θα διαιτητεύσει η Kateryna Usova (Ουκρανία).

Την πρωτιά διεκδικούν Αγγλία και Σερβία που θα αγωνιστούν μεταξύ τους και με το δεδομένο ότι έχουν προκριθεί και οι δύο ομάδες για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αποτελέσματα μέχρι τώρα: Αγγλία – Κύπρος 8-0, Λευκορωσία – Σερβία 1-4, Αγγλία – Λευκορωσία 3-0, Σερβία – Κύπρος 5-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ