aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΡαν Μπεν Σιμόν: «Δεν μου αρέσει να παίζω, θα μιλήσω με την ΚΟΠ»

Ραν Μπεν Σιμόν: «Δεν μου αρέσει να παίζω, θα μιλήσω με την ΚΟΠ»

Την άποψη ότι το Ισραήλ μπορεί να περάσει το εμπόδιο της Σκωτίας εξέφρασε μιλώντας στο ραδιόφωνο «103FM» του Ισραήλ ο Ραν Μπεν Σιμόν. Ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου αντιμετώπισε δύο φορές τους Σκωτσέζους και μίλησε στους συμπατριώτες του για τις αναμετρήσεις με την Σκωτία, ενώ ερωτηθείς για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τόνισε ξανά ότι θέλει να παραμείνει.

«Τους αντιμετώπισα δύο φορές στην προκριματική φάση. Πιστεύω ότι το Ισραήλ έχει μία τεράστια ευκαιρία απέναντί τους. Κατά την άποψη μου είναι στο επίπεδο του Ισραήλ, ίσως και λίγο πιο κάτω», επεσήμανε ο Μπεν Σιμόν ο οποίος αναφέρθηκε και στο επίπεδο του πρωταθλήματος Σκωτίας.

«Δεν νομίζω ότι είναι τόσο ψηλό. Πέραν της Σέλτικ που είναι σε ψηλό επίπεδο, δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη ομάδα της Σκωτίας που υπερτερεί κάποιας από το Ισραήλ. Μπορεί το Ισραήλ να προκριθεί».

Ερωτηθείς για την πορεία της Εθνικής Κύπρου, ο Ραν Μπεν Σιμόν απάντησε: «Ήμασταν ένα παιχνίδι μακριά από το να γράψουμε ιστορία και να τερματίσουμε τρίτοι. Και στα δύο παιχνίδια με την Σκωτία όλοι είπαν ότι είμαστε μία ομάδα ου εξελίσσεται και έχει μέλλον. Θα καθίσω με την ΚΟΠ να συζητήσουμε για τη συνέχεια. Φυσικά και θέλω να μείνω».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής ήταν ντόμπρος σε ερώτηση αν επιθυμεί να αναλάβει την Εθνική Ισραήλ: «Αυτή τη στιγμή είμαι αλλού και δεν σκέφτομαι την Εθνική Ισραήλ. Δεν μου αρέσει να παίζω παιχνίδια. Αν είναι να συμβεί κάτι το αφήνω να συμβεί από μόνο του. Οι σκέψεις μου είναι αφοσιωμένες στην προπόνηση και στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ