aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ψάχνει τη «χημεία» η Εθνική

Πολύ δυνατό τεστ για την Εθνική, τεστ για συμπεράσματα, αλλά και για να μετρήσει ο προπονητής της Εθνικής μας, Χριστάκης Χριστοφόρου, τα κουκιά του ενόψει του αγώνα με το Γιβραλτάρ, για την 6η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Είναι σε όλους γνωστή η δυναμικότητα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, έστω και χωρίς τον Ρονάλντο και τον Πέπε. Ο αγώνας θα γίνει στο Εστορίλ (18:00 ώρα Κύπρου), με τον Χριστάκη Χριστοφόρου να δοκιμάζει διάφορα σχήματα και πρόσωπα, στην προσπάθειά του να καταλήξει στις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για τον αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στον σημερινό αγώνα η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά εκείνο που έχει πιο πολύ σημασία είναι να βρεθεί η «χημεία» για τον επίσημο αγώνα που περιμένει την εθνική μας ομάδα. Ένας αγώνας που έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς στόχος δεν είναι τίποτα άλλο από τη νίκη.

Ήδη στον όμιλό μας (τον 8ο) μετρούμε μόλις μια νίκη σε τέσσερις αγώνες, νίκη την οποία πετύχαμε επί του Γιβραλτάρ στο ΓΣΠ. Μάλιστα στο παιγνίδι εκείνο τα βρήκαμε σκούρα μέχρι να ανατρέψουμε το σε βάρος μας 0-1 με το οποίο προηγήθηκε ο αντίπαλός μας. Γι’ αυτόν τον λόγο, ο Χριστάκης Χριστοφόρου θέλει να σχηματίσει εικόνα για το τι έχει στο μυαλό του ενόψει Γιβραλτάρ.

Οι επιλογές δεν λείπουν από τον Κύπριο τεχνικό καθώς έχει όλο σχεδόν τον κόσμο στη διάθεσή του και εκείνο που απομένει είναι να καταλήξει στο σχήμα με το οποίο θα ξεκινήσει τον αγώνα. Γι’ αυτό και θεωρείται σίγουρο πως ο καθ’ ύλην αρμόδιος της ομάδας μας θα δώσει ευκαιρίες σε όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές, αφού το παιγνίδι με την Πορτογαλία είναι ουσιαστικά και πρόβα τζενεράλε για τον αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής.

Η αποστολή της Εθνικής μας θα παραμείνει στη Λισαβόνα μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη, οπόταν και θα μεταβεί οδικώς στον Φάρο, εκεί όπου την ερχόμενη Παρασκευή, 9 του μηνός, θα αντιμετωπίσει το Γιβραλτάρ.

Η αποστολή της ομάδας μας: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Νεόφυτος Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Παναγή, Μάριος Στυλιανού, Τζέισον Δημητρίου, Κωνσταντίνος Λαΐφης, Ανδρέας Κυριάκου, Νικόλας Ιωάννου, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Ηλίας Χαραλάμπους, Φάνος Κατελάρης, Γιώργος Οικονομίδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ρενάτο Μαργκάσα, Ανδρέας Αβραάμ, Δημήτρης Χριστοφή, Νίκος Εγγλέζου, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Ανδρέας Μακρής, Νέστωρ Μυτίδης και Πιέρος Σωτηρίου. Από τη Δευτέρα θα ενσωματωθεί με την αποστολή και ο Γιώργος Μερκής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ