aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠρώτο γκολ ο Πιέρος; Απόδοση 5.70 στην BET ON ALFA

Πρώτο γκολ ο Πιέρος; Απόδοση 5.70 στην BET ON ALFA

Τον προτελευταίο της αγώνα στον Γ’ όμιλο της Γ’ κατηγορίας του Πρωταθλήματος Εθνών δίνει σήμερα η Εθνική Κύπρου, με αντίπαλο τη Βουλγαρία στις 21:45. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παίρνει την πρόκριση αν κερδίσει τα δύο εναπομείναντα ματς στο ΓΣΠ με αντιπάλους τη Βουλγαρία απόψε και τη Νορβηγία τη Δευτέρα, αν παράλληλα κάνει δύο νίκες και η Σλοβενία απέναντι στους ίδιους αντιπάλους.

Εντός έδρας η Κύπρος έδωσε ένα μόνο ματς, με αντίπαλο την Σλοβενία και πήρε τη νίκη κάνοντας ανατροπή, ενώ απέναντι στους Σλοβένους πήρε και τον άλλο βαθμό στο εκτός έδρας ματς. Επίσης η Εθνική Κύπρου παίζει και για την αποφυγή του υποβιβασμού, αφού όπως είναι διαμορφωμένο το σκηνικό στον όμιλο μπορεί να πάρει από την πρώτη μέχρι και την τελευταία θέση στον όμιλο.

H BET ON ALFA προσφέρει ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις τόσο για το ματς Κύπρος-Βουλγαρία, όσο και για τα υπόλοιπα σημερινά ματς του Πρωταθλήματος Εθνών.

Η νίκη της Κύπρου προσφέρεται με απόδοση 3.00, το διπλό για νίκη της Βουλγαρίας στο 2.30, ενώ 2.95 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το Over 2.5 Goals έχει απόδοση 2.20 και το Under 2.5 Goals 1.55, ενώ η επιλογή Goal – Goal αν βλέπετε και τις δύο ομάδες να σκοράρουν έχει απόδοση 1.95.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποδόσεις για τον ποδοσφαιριστή που θα πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα. Πρώτος στις στοιχηματικές αποδόσεις που προσφέρει η BET ON ALFA είναι ο Πιέρος Σωτηρίου με απόδοση 5.70, ενώ στο 2.65 είναι η απόδοση για να σκοράρει οποιοδήποτε γκολ στον αγώνα.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους σημερινούς αγώνες του Πρωταθλήματος Εθνών, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ