aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πρώτη προπόνηση στην Τιφλίδα

Την πρώτη της προπόνηση στην Τιφλίδα πραγματοποίησε σήμερα η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Η προπόνηση έγινε στο προπονητικό κέντρο της Ζεσταφόνι.

Ουσιαστικά από σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής μας μπήκε στην τελική ευθεία ενόψει του φιλικού με την Εθνική Γεωργίας την ερχόμενη Παρασκευή στο Γκόρι. Το φιλικό με τη Γεωργία θα είναι το πρώτο από μια σειρά φιλικών αγώνων που θα δώσει η Εθνική μας μέχρι το Σεπτέμβριο του 2018 οπόταν και αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα των Εθνών.

Μέσω των φιλικών, στόχος του προπονητή Ραν Μπεν Σιμόν είναι να προετοιμάσει την ομάδα και να τη φέρει στο επίπεδο που ο ίδιος θέλει προκειμένου να είναι ανταγωνιστική στην επόμενη διοργάνωση. Η Γεωργία είναι μια Εθνική ομάδα κοντά στη δυναμικότητα της δικής μας Εθνικής και σίγουρα ο αγώνας θα είναι πολύ χρήσιμος για την τεχνική μας ηγεσία από πολλές απόψεις.

Να σημειωθεί πως βάσει τον κανονισμών της FIFA, στους διεθνείς φιλικούς αγώνες η κάθε ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει μέχρι έξι αλλαγές. Η προετοιμασία για το φιλικό της Παρασκευής θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα με προπόνηση επίσης στο προπονητικό κέντρο της Ζεσταφόνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ