aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΠροπόνηση και αναχώρηση για την Σκωτία για την Εθνική Γυναικών

Προπόνηση και αναχώρηση για την Σκωτία για την Εθνική Γυναικών

Απογευματινή προπόνηση στα Κούκλια και βραδινή αναχώρηση για την Σκωτία από το αεροδρόμιο Πάφου περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Εθνικής μας ομάδας των Γυναικών. Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Σκωτία την Παρασκευή στο Εδιμβούργο (21:35 ώρα Κύπρου) και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη με προπόνηση στο Easter Road Stadium στο οποίο θα γίνει ο αγώνας της Παρασκευής.

Όλοι στην ομάδα μας γνωρίζουν πως τους περιμένει ένας εξαιρετικά δύσκολος αγώνας, όμως, η προσπάθεια θα γίνει, με στόχο το καλύτερο δυνατό. Άλλωστε, αυτή, η πρώτη συμμετοχή της Εθνικής μας σε επίσημη διοργάνωση της UEFA, προσφέρεται περισσότερο για εμπειρίες ενόψει των επόμενων συμμετοχών, αφού η Κύπρος είναι το μεγάλο αουτσάιντερ του ομίλου στον οποίο συμμετέχει.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν επίσης η Χαρά Νεοφύτου, η Έλενα Αριστοδήμου και η Μαριλένα Γεωργίου. O Ομοσπονδιακός προπονήτης Άγγελος Τσολάκης συμπεριέλαβε τις ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες: Κωνσταντίνα Παφίτη, Άντρια Μιχαήλ, Φωτεινή Ανδρονίκου, Ελένη Γιάννου, Μαρία Ματθαίου, Χαρά Χαραλάμπους, Λουγκριτία Χρυσοστόμου, Χρύσω Μιχαήλ, Άντρη Βιολάρη, Βικτόρια Ζαμπά, Μαρία Ιωάννου, Σάρα Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνα Κουζάλη, Ιβάνα Τάνεβα, Σταυριάνα Αντωνίου, Κορίνα Πάολα Αδάμου, Χριστιάνα Σολωμού, Φιλίππα Σάββα, Ελένη Ττάκκα, Άντρια Κιρκίνη.

Πρόγραμμα:

Τετάρτη, 28 Αυγούστου
16:30 Συγκέντρωση στο Κοινοτικό γήπεδο Κουκλιών
17:00 – 18:30 Προπόνηση
21:30 Αναχώρηση για Σκωτία από το αεροδρόμιο Πάφου

Πέμπτη, 29 Αυγούστου
19:30 Προπόνηση στο Easter Road Stadium, Εδιμβούργο

Παρασκευή, 30 Αυγούστου
19:35 Αγώνας Σκωτία – Κύπρος , Easter Road Stadium Εδιμβούργο

Σάββατο, 31 Αυγούστου
21:25 Άφιξη στο αεροδρόμιο Πάφου

Αναχωρήσεις για Τετάρτη, 28 Αυγούστου για Κούκλια:

14:20 Από Παραλίμνι, Σωματείο ΕΝΠ
15:00 Από Λευκωσία, Στάδιο ΓΣΠ (Allegra Hotel)
15:00 Από Λάρνακα, Ταξί Ακρόπολις
15:45 Από Λεμεσό: Τσίρειο Στάδιο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ