aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΠροετοιμάζεται ενόψει Σερβίας η Εθνική Νεανίδων

Προετοιμάζεται ενόψει Σερβίας η Εθνική Νεανίδων

Με προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας των Νεανίδων ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τη Σερβία στο Μογκίλεφ, για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο της τοπικής Σπαρτάκ και θα αρχίσει στις 12:00 το μεσημέρι. Μετά την Αγγλία η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει τη δεύτερη στην κατάταξη δυναμικότητας ομάδα του ομίλου μας σε αυτή τη διοργάνωση και η τεχνική ηγεσία έχει ξεκάθαρη εικόνα από τη Σερβία.

Η Ιουλία Παναγιώτου μαζί με τις ποδοσφαιρίστριες μας παρακολούθησαν τον αγώνα της Σερβίας με τη Λευκορωσία (4-1) και γνωρίζουμε καλύτερα πλέον τι θα αντιμετωπίσουμε το Σάββατο.

«Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι και η Σερβία είναι ισχυρή ομάδα. Στην πρεμιέρα χάσαμε από ένα καλύτερο αντίπαλο, όμως πιστεύω ότι η έκταση του σκορ αδικεί τη συνολική προσπάθεια που καταβάλαμε εναντίον της Αγγλίας. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για το καλύτερο με στόχο να κλείστουμε τον κύκλο των υποχρεώσεων μας στη διοργάνωση με βαθμολογικό κέρδος. Για την ώρα η προσοχή μας είναι επικεντρωμένη στον αγώνα με τη Σερβία», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ η διεθνής μας Σώτια Μακρή.

Για τον αγώνα του Σαββάτου λόγω τραυματισμού δεν υπολογίζεται η Ευτέρπη Ηλία, ενώ η Χρύσω Μιχαήλ συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας της με την ελπίδα να προλάβει το φινάλε της διοργάνωσης.

*Το ερχόμενο Σάββατο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής θα διεξαχθεί επίσης η αναμέτρηση της Λευκορωσίας με την Αγγλία (18:00). Η τελευταία αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 8 Οκτωβρίου με τις αναμετρήσεις Λευκορωσία – Κύπρος και Αγγλία – Σερβία.

*Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τον αγώνα της Εθνικής μας με την Αγγλία παρακολούθησαν 420 θεατές και τον βραδινό αγώνα της Λευκορωσίας με τη Σερβία 300 θεατές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ