aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠρεμιέρα με Βέλγιο σήμερα για την Εθνική Παίδων

Πρεμιέρα με Βέλγιο σήμερα για την Εθνική Παίδων

Πρεμιέρα σήμερα το μεσημέρι για την Εθνική μας ομάδα των Παίδων που συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17. Η Κροατία που θα φιλοξενήσει τους αγώνες του ομίλου, η Σουηδία και το Βέλγιο θα είναι οι τρεις αντίπαλοι μας και ο κύκλος αρχίζει με αντίπαλο το Βέλγιο.

Στον Elite round συμμετέχουν οι 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα κριθούν τα δεκαπέντε εισιτήρια για την τελική φάση που θα διεξαχθεί στην Αγγλία (προκρίνεται χωρίς να λάβει μέρος σε προκριματικές φάσεις). Η ομάδα μας εγκαταστάθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης Πούλα, όπου διαμένουν και οι αποστολές των άλλων ομάδων που συμμετέχουν στο δεύτερο όμιλο.

Το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε την πρώτη προπόνηση στην Κροατία και οι διεθνείς μας σήμερα το μεσημέρι θα κυνηγήσουν το καλύτερο αποτέλεσμα με αντίπαλο το Βέλγιο. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 13:30 ώρα Κύπρου και θα διεξαχθεί στο Στάδιο Kantrida της Ριέκα, χωρητικότητας 10.259 θέσεων. Το Βέλγιο για να περάσει στον elite round τερμάτισε στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου της προκριματικής φάσης που φιλοξενήθηκε στη Μάλτα, με απολογισμό τρεις νίκες και συντελεστή τερμάτων 8-1.

Στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης το συγκρότημα του Thierry Siquet νίκησε με 3-1 τη Μάλτα, στη δεύτερη αγωνιστική τη Βόρειο Ιρλανδία με 3-0 και στο φινάλε την Ελβετία με 2-0. Στις 16:30 Κροατία – Σουηδία θα συναντηθούν στο άλλο παιχνίδι της πρεμιέρας του ομίλου μας. Στην αποστολή βρίσκονται 20 ποδοσφαιριστές, όπως δηλαδή καθορίζει ο κανονισμός της UEFA.

Στη διάθεση του προπονητή της ομάδας Γιάννου Οκκά βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: ΑΕΚ: Χρίστος Τρύφωνος, Δημήτρης Ράσπας, Ραφαήλ Μάμας. ΑΕΛ: Μιχάλης Κωνσταντινίδης, Βασίλης Παφίτης, Χάρης Καψός, Δημήτρης Αβραάμ. ΑΠΟΕΛ: Γιώργος Ναούμ. ΑΠΟΛΛΩΝ: Λεωνίδας Σαββίδης. ΕΝΩΣΗ: Ελευθέριος Φλουρής. ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Σάββας Νικολάου, Θεόδωρος Αντρονίκου. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Θωμάς Νικολάου, Λευτέρης Χατζηκωνσταντή, ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγιώτης Γεωργίου. ΠΑΦΟΣ FC: Κυριάκος Αντωνίου. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Νικόλας Κωνσταντίνου. ΝΟΒΑΡΑ: Δανιήλ Παρούτης. ΤΟΡΙΝΟ: Αγάπιος Βρίκκης. ΙΝΤΕΡ: Ανδρέας Χρυσοστόμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ