aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠρεμιέρα με ήττα το 16ο Διεθνές Τουρνουά «Λομπανόφσκι»

Πρεμιέρα με ήττα το 16ο Διεθνές Τουρνουά «Λομπανόφσκι»

Την ήττα με 0-3 από την Ουκρανία γνώρισε η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων στην πρεμιέρα για το 16ο Διεθνές Τουρνουά «Λομπανόφσκι», που διεξάγεται στο Κίεβο. Μετά την ήττα η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει αύριο τη Βουλγαρία για τις θέσεις 3-4.  Η Βουλγαρία ηττήθηκε από το Ισραήλ με 4-5 στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς πδοοσφαιριστές σε ένα πολύ δυνατό και χρήσιμο τεστ ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το σημερινό φιλικό έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου και πριν από την έναρξη του είχαμε τελετουργικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή των αποστολών και από τις τέσσερις ομάδες.

Συγκρητικά καλύτερη η παρουσία της Εθνικής μας στο πρώτο ημίχρονο, δυστυχώς τα εύκολα τέρματα που δεχτήκαμε ήταν καθοριστικός παράγοντας για τη διαμόρφωση του σκορ. Η Ουκρανία άνοιξε το σκορ στο 29’ με τον Λιεντνίεφ.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου (47’) οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 με αυτογκόλ του Παπαμιχαήλ και τα πράγματα έγιναν σαφώς πιο δύσκολα για την ομάδα μας μετά από αυτή την άτυχη εξέλιξη. Στο 58ο λεπτό ο Τοπάλοφ διαμόρφωσε το 3-0. Η Ουκρανία στον τελικό της ερχόμενης Τετάρτης θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ.

«Στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η ομάδα μας είχε περισσότερες δυνάμεις, πιστεύω ότι είχαμε και σαφώς καλύτερη παρουσία. Χάσαμε από μια καλύτερη και πιο έτοιμη ομάδα, όμως τα εύκολα τέρματα που δεχτήκαμε αδικούν την προσπάθεια μας και ασφαλώς και το τελικό σκορ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Είδαμε αρκετά νέα παιδιά, βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για τον αγώνα της Τετάρτης εναντίον της Βουλγαρίας», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Νίκος Ανδρονίκου.

Κύπρος: Δημητρίου, Παπαμιχαήλ (71’ Παναγιώτου), Ματθαίου (65’ Νεοφύτου), Κορρέα (75’ Μ. Χαραλάμπους), Άδωνη, Καλλής, Σπόλιαριτς, Γερολέμου (46’ Αναστασίου), Χατζηπασχάλης (65’ Κατσαντώνης), Παντελή (46’ Πηλέας), Λουκά (46’ Σεργίου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ