aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠολύ καλή εμφάνιση και φιλική νίκη με τεσσάρα επί της Αρμενίας

Πολύ καλή εμφάνιση και φιλική νίκη με τεσσάρα επί της Αρμενίας

Φιλική νίκη με 4-0 πέτυχε η Εθνική μας ομάδα των Παίδων U17 επί της Αρμενίας σε αγώνα που έγινε στο Στάδιο Αμμόχωστος Επιστροφή.

Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα μας, η οποία έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει των επίσημων αγώνων τον Οκτώβριο σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων που θα γίνει στην Κύπρο με αντιπάλους τη Γαλλία, τη Σλοβακία και το Γιβραλτάρ.

Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, η Εθνική μας δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο στον αντίπαλο να απειλήσει και δημιουργούσε συνεχώς φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Η Κύπρος προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο από ισάριθμα τέρματα του Αντόνιο Φότι στο 13′ και στο 41′. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε σουτ στο δοκάρι στο 36′. Στο 32′ πλασέ του Ζευκή αποκρούστηκε στην γραμμή από αμυντικό ενώ την ευκαιρία να σκοράρει είχε σε δύο περιπτώσεις ο Ανδρέας Γεωργίου, στο 36′ και στο 40′.

Η Εθνική μας συνέχισε να ελέγχει τον αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γιώργος Οκκάς που πέρασε ως αλλαγή πέτυχε το 3-0 στο 57′ και ο Ανδρέας Γεωργίου αύξησε το σκορ σε 4-0 στο 66′, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Κύπρος (Μάκης Σεργίδης): Χ. Χατζηγαβριήλ, Α. Κυριάκου (70′ Ι. Κατσιάμης), Μ. Κοκκινόφτας (65′ Α. Σχίζας), Φ. Σάββα, Π. Φωκάς, Α. Ζευκή (65′ Φ. Πέτσας). Α. Φότι (70′ Γ. Παυλίδης), Α. Χρίστου (46′ Γ. Οκκάς), Κ. Μαρνέρος (65′ Β. Πέτρου), Α. Γεωργίου (70′ Φ. Οικονομίδης), Φ. Κοτσώνης (46′ Α. Φασουλιώτης).

Κύπρος και Αρμενία θα αγωνιστούν και σε δεύτερο φιλικό την ερχόμενη Πέμπτη, επίσης στις 16:00 στο Αμμόχωστος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ