aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠογιέτ: «Το θέμα του κλασικού φορ είναι ένα γενικό πρόβλημα στην Ελλάδα»

Πογιέτ: «Το θέμα του κλασικού φορ είναι ένα γενικό πρόβλημα στην Ελλάδα»

Η ήττα από την Κύπρο (1-0) ανήκει στο παρελθόν και η Ελλάδα κοιτάει να ολοκληρώσει το UEFA Nations League με νίκη κόντρα στη Β. Ιρλανδία στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε για το πρόβλημα του φορ αλλά και στην κατάσταση των Γιακουμάκη και Μπακασέτα.

Άλλαξε κάτι στο κίνητρο της ομάδας το θέμα της πρώτης θέσης: «Αν με ρωτούσατε πριν τον αγώνα με την Κύπρο, δεν μπορεί να βρω κάποιο λόγο που χάσαμε. Δεν το περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο γιατί κάναμε πολύ καλές προπονήσεις. Προσπαθήσαμε να επανέλθουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλουμε τη νίκη στο τελευταίο ματς»

Για τον κίνδυνο να υποβιβαστούν οι άλλες χώρες αν αλλάζει κάτι: «Να δω ένα καλό ματς και ένα πλήρες παιχνίδι. Μου άρεσε το ρίσκο που πήραν παρά την δύσκολη θέση. Αν το επαναλάβουν θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με φάσεις και γκολ»

Τι σκέφτεται για τη Β. Ιρλανδία: «Είναι μία δυνατή ομάδα και γνωρίζουμε το σύστημα που παίζουν. Διαβάζουν το ματς, πιέζουν και προσπαθούν να κερδίσουν την μπάλα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε και να νικήσουμε»

Για τον Έβανς: «Είναι πολύ καλός παίκτης και χαίρομαι που εκπροσωπεί τη χώρα του σε τέτοια ηλικία και ανυπομονώ να τον δω αύριο»

Για τον Στίβεν Ντέιβις: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που καταλαβαίνει τον ρυθμό και πότε πρέπει να πιέζει. Έχει τεράστιο σεβασμό. Δεν έχουμε τέτοιο παίκτη εμείς με τόσες συμμετοχές και χαίρομαι που βλέπω τέτοιους ποδοσφαιριστές»

Για Μπακασέτα και Γιακουμάκη: «Είναι 50-50 οι πιθανότητες για να αγωνιστούν. Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες και η σημερινή προπόνηση είναι πολύ σημαντική και κομβική».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ