aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠήραν «σβάρνα» τα σχολεία οι διεθνείς για χάρη της Εθνικής

Πήραν «σβάρνα» τα σχολεία οι διεθνείς για χάρη της Εθνικής

Επίσκεψη σε σχολεία της Λευκωσίας και της Λεμεσού έκαναν το πρωί της Παρασκευής Κύπριοι διεθνείς και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ραν Μπεν Σιμόν, οι οποίοι κάλεσαν τους μαθητές να στηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να έρθουν κοντά οι Κύπριοι παίκτες με τα παιδιά, ώστε να τους περάσουν το μήνυμα στήριξης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΚΟΠ

«Ο προπονητής της Εθνικής Ραν Μπεν Σιμόν μαζί με τον Κωστάκη Αρτυματά, το Βασίλη Παπαφώτη και το Μιχάλη Κωνσταντίνου επισκέφτηκαν το Γυμνάσιο Έγκωμης “Κυριάκος Νεοκλέους” και μίλησαν στους μαθητές για την Εθνική μας ομάδα. Τους προσκάλεσαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της ομάδας μας με Βουλγαρία και Νορβηγία στις 16 και 19 Νοεμβρίου. Εθνική, η ομάδα που μας ενώνει!

Για την περηφάνια του να είσαι μέλος της Εθνικής ομάδας μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Γυμνασίου Έγκωμης Κυριάκος Νεοκλέους ο Βασίλης Παπαφώτης.

Ο Κωστάκης Αρτυματάς μιλά στους μαθητές του Γυμνασίου Έγκωμης Κυριάκος Νεοκλέους για την Εθνική μας ομάδα, την ομάδα που μας ενώνει!

Κάλεσμα στους μαθητές της Λεμεσού και μηνύματα για την Εθνική μας ομάδα και από το Γιώργο Βασιλείου!

Ο Ανδρέας Αβραάμ εξηγεί σε μαθητές στη Λεμεσό τι σημαίνει να παίζεις για την Εθνική της χώρας σου!

Η περηφάνια του Φώτη Παπουλή για την Εθνική μας ομάδα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ