aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠιέρος Σωτηρίου: «Να νιώσουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας» (video)

Πιέρος Σωτηρίου: «Να νιώσουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας» (video)

Ο αγώνας με την Κροατία την ερχόμενη Παρασκευή θα είναι εξαιρετικά δύσκολος για την ομάδα μας, αλλά ασφαλώς κανένας αγώνας δεν είναι χαμένος από πριν.

Οι διεθνείς μας, στη δύσκολη προσπάθεια τους στο ΑΕΚ Arena, θέλουν την συμπαράσταση του κόσμου.

«Θέλουμε να νιώσουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας. Ελάτε στο γήπεδο!», είναι η χαρακτηριστική δήλωση του Πιέρου Σωτηρίου.

«Μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Θα τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα. Η προσπάθεια μας θα γίνει πιο εύκολη αν αγωνιστούμε μπροστά σε γεμάτες κερκίδες, αν νιώσουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας», δηλώνει ο εκ των αρχηγών της Εθνικής μας, που μαζί με τους συμποδοσφαιριστές του, θέλουν όσο τίποτε άλλο να οδηγήσουν την Εθνική μας σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα άτυχα αποτελέσματα του Σεπτέμβρη, έχουν ασφαλώς στεναχωρήσει όλους στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία. Στους δύο σερί εντός έδρας αγώνες με Κροατία (8 Οκτωβρίου 21:45) και Μάλτα (11 Οκτωβρίου 19:00) που θα γίνουν στο ΑΕΚ Αrena, όλοι όσοι αποτελούν την Εθνική μας ομάδα, έχουν το ισχυρό κίνητρο να αποδείξουν ότι η ομάδα μας αξίζει κάτι καλύτερο στον όμιλο.

Τα εισιτήρια διατίθενται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://tickets.stadium-360.net/cfa/login

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ