aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠιέρος: «Να πάρουμε βαθμούς, άσχετα αν δεν παίξουμε καλά»

Πιέρος: «Να πάρουμε βαθμούς, άσχετα αν δεν παίξουμε καλά»

Την κρισιμότητα του αγώνα της Παρασκευής (6/9) με το Καζακστάν στο ΓΣΠ για τα προκριματικά του Euro 2020 τόνισε ο Πιέρος Σωτηρίου. Ο διεθνής επιθετικός της Κοπεγχάγης μίλησε στα ΜΜΕ πριν από την έναρξη της προπόνησης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των διεθνών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Κάθε παιχνίδι το παίρνουμε ξεχωριστά. Δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι δύσκολα, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για παιχνίδι της Παρασκευής».

Έχετε παράπονο από την συγκομιδή βαθμών στους αγώνες με Σκοτία και Ρωσία; «Παράπονο έχουμε για το παιχνίδι με την Σκοτία, στο οποίο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στα τελευταία λεπτά για να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Είμαστε με τρεις βαθμούς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι να παίρνουμε τους βαθμούς, ασχέτως αν δεν παίζουμε τόσο καλό ποδόσφαιρο».

Προέρχεσαι από καλές εμφανίσεις στην Κοπεγχάγη, είσαι έτοιμος να προσφέρεις και στην Εθνική; «Εντάξει, εγώ πάντα έρχομαι στην Εθνική και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, άσχετα αν παίζω στην Εθνική ή την Κοπεγχάγη εγώ βοηθώ την ομάδα για να παίρνει τις νίκες».

Είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου, έτσι; «Φυσικά, ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα μας να την στηρίξει γιατί είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να έχουμε τις προϋποθέσεις να κυνηγήσουμε την τρίτη θέση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ