aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πιάνει δουλειά ενόψει Βελγίου

Πιάνει δουλειά σήμερα η Εθνική μας ομάδα του ποδοσφαίρου ενόψει του αγώνα της κόντρα στο Βέλγιο, στις 6 Σεπτεμβρίου (21:45, ΓΣΠ). Είναι ο πρώτος αγώνας της Κύπρου στο πλαίσιο του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2016, στον οποίο συμμετέχουν επίσης η Βοσνία Ερζεγοβίνη, Ελλάδα, Εσθονία και το Γιβραλτάρ. Πέραν του αγωνιστικού, το μεγάλο στοίχημα όλων στην Εθνική είναι  ο κόσμος να συνεχίσει να αγκαλιάζει την ομάδα.

Στον αγώνα με το Βέλγιο θα κάνει ντεμπούτο ο Χριστάκης Χριστοφόρου, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της ομάδας στα δύο φιλικά παιχνίδια, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, τον περασμένο Μάρτιο με την Ουκρανία και με τη Σερβία τον περασμένο Μάιο.

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του 23 ποδοσφαιριστές. Εν τω μεταξύ, αύριο στις 17:00, πριν την προπόνηση της ομάδας μας, η ΚΟΠ και η ΚΕΟ, διοργανώνουν συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ στην παρουσία ποδοσφαιριστών της Εθνικής μας.

Όσον αφορά τα εισιτήρια, διατίθενται ήδη ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, ενώ υπάρχει και το οικογενειακό πακέτο με το οποίο μια τετραμελής οικογένεια μπορεί να πάει στο γήπεδο με 15 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ