Πείσμα από τους διεθνείς μας: «Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα, συνεχίζουμε»

Στην κάμερα του ΡΙΚ μίλησαν τρεις ποδοσφαιριστής της Εθνικής μας μετά την ήττα από τη Ρωσία (1-0). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το πάλεψε, είδε στα μάτια τους γηπεδούχους που ήταν το φαβορί, ενώ και οι τρεις εξέφρασαν την αισιοδοξία τους πως η Κύπρος βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει της συνέχειας.

Κωνσταντίνος Λαΐφης: «Δεν θα σταθώ στην εικόνα που είχαμε. Θα σταθώ στο ότι είχαμε νοοτροπία νικητή. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Δεν παίζαμε με κάποια τυχαία ομάδα. Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και τα νέα ταλέντα που ήρθαν τώρα. Πρέπει να τους πιστέψουμε. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από άλλες Εθνικές».

Νικόλας Ιωάννου: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι. Το πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε πολύ. Καταφέραμε όμως να μείνουμε στο παιγνίδι. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος αλλά το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε σκληρά και ελπίζω να βελτιωθούμε περισσότερο. Σίγουρα θέλουμε χρόνο. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και στο μέλλον θα έρθει και το βαθμολογικό κέρδος».

Ιωάννης Κωστή: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε μεγάλη πίεση. Η Ρωσία είναι πολύ δυνατή. Το δεύτερο ημίχρονο βάλαμε την μπάλα κάτω, είδαμε τον αντίπαλο στα μάτια. Ήμασταν άτυχοι που δεχθήκαμε το γκολ. Παίξαμε τα πρώτα μας παιχνίδια, δεν πρέπει να σταματήσουμε να δουλεύουμε. Υπάρχει μέλλον σε αυτή την εθνική».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ