aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠαπουλής: «Μακάρι η αρχή μου να φέρει κάτι καλό στην Εθνική»

Παπουλής: «Μακάρι η αρχή μου να φέρει κάτι καλό στην Εθνική»

Χαρούμενος που είναι μέλος της Εθνικής Κύπρου και έτοιμος να προσφέρει το 100% των δυνατοτήτων του, ώστε το αντιπροσωπευτικός μας συγκρότημα να διακριθεί στο Κύπελλο Εθνών, δήλωσε ο Φώτης Παπουλής.

Ο Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός του Απόλλωνα θα κάνει ντεμπούτο στον εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης με την Νορβηγία εκτός έδρας και τόνισε ότι όλοι στην ομάδα έχουν, πλέον, την ωριμότητα για να πετύχουν κάτι καλό με την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Πρώτη παρουσία στην Εθνική. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της Εθνικής, σε αυτή την οικογένεια. Είναι μεγάλη τιμή που μπορώ να βοηθήσω σε αυτή τη νέα διοργάνωση. Με μεγάλη μου χαρά δέχθηκα να είμαι στην ομάδα. Βλέπω την κλήση μου σαν μία μεγάλη πρόκληση και για μένα και για την Εθνική να μπορέσουμε να κάνουμε το βήμα περισσότερο για να δώσουμε χαρά στο κοινό. Είμαι εδώ να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Μακάρι η αρχή η δική μου να είναι και κάτι καλό για την Εθνική».

Υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα στη Νορβηγία;: «Σίγουρα υπάρχει πίστη. Ξεκινά μια καινούργια διοργάνωση. Να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σιγά-σιγά θα βγει κάτι καλό. Σαν παίκτης μπορώ να πω ότι όλοι στην ομάδα είναι πολύ ώριμοι πλέον και θέλουν να κάνουν νέο ξεκίνημα με την Εθνική. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι στη Νορβηγία, αν καταφέρουμε να ξεκινήσουμε καλά θα είναι καλό για όλους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ