aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Πάντα υπάρχει κίνητρο…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ μίλησε στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα». Ο Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής μίλησε για τον αγώνα της Εθνικής μας κόντρα στην αντίστοιχη της Ελλάδας, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο.

Το αρχικό του σχόλιο: «Είναι μια χαρά η κατάσταση και το κλίμα και η διάθεση. Έχουν μαζευτεί από το μεσημέρι, γευμάτισαν και τώρα ξεκουράζονται. Στις 5:30 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση. Οι προπονήσεις είναι απολαυστικές, όλοι είναι φίλοι και οικογένεια».

Για τους ποδοσφαιριστές μας που αγωνίζονται στο εξωτερικό: «Είναι πολύ σημαντικό για χώρες όπως τις δικές μας να εξάγουν ποδοσφαιριστές στο εξωτερικό. Όταν προέρχεσαι από μια χώρα που δεν έχει εμπορικό πρωτάθλημα, είναι πολύ σημαντικό. Μπαίνουν σε διαφορετικές κουλτούρες, που μπορούν να μας βοηθήσουν, είναι ότι καλύτερο για την καριέρα τους».

Για τον κόσμο που θα δώσει το παρών του το Σάββατο στο ΓΣΠ: «Είναι ελκυστικό παιχνίδι, ο κόσμος έχει δείξει ενδιαφέρον. Η προπώληση μέσω online έχει φτάσει τις 2.000. Οι ενδείξεις λένε για 12.000-13.000 κόσμο. Έχει αρχίσει και η προπώληση και από τα εκδοτήρια του ΓΣΠ».

Για το κίνητρο της ομάδας: «Πάντα υπάρχει κίνητρο όταν παίζει η Εθνική, παίζουμε για την Κύπρο μας, το εθνόσημο μας, την σεβόμαστε αλλά το Σάββατο είμαστε με την Κύπρο, μιλάμε για ποδόσφαιρο. Να παίξουμε καλά, να διεκδικήσουμε τη νίκη, προσπαθούμε να χτίσουμε νοοτροπία. Έχουμε χτίσει ένα πυρήνα που ακολουθεί την Εθνική μας. Δοκιμάσαμε κάτι πριν 3 χρόνια, για οικογενειακή κερκίδα και έχει πετύχει. Προσπαθούμε, όμως όλα κρίνονται από τα αποτελέσματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ