aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠαναγή: «Είναι η ώρα να πάρουμε βαθμούς στο “σπίτι” μας»

Παναγή: «Είναι η ώρα να πάρουμε βαθμούς στο “σπίτι” μας»

Πρώτη συγκέντρωση για τους διεθνείς μας ενόψει των αναμετρήσεων για τα προκριματικά του EURO 2020, πρώτα με αντίπαλο το Καζακστάν στην Κύπρο (19:00) στις 6 Σεπτεμβρίου για την 5η αγωνιστική και ακολούθως με το Σαν Μαρίνο εκτός έδρας παιχνίδι στις 9 Σεπτεμβρίου (21:45) για την 6η αγωνιστική. Πριν από την προπόνηση, παραχώρησαν δηλώσεις στα ΜΜΕ οι Κωνσταντίνος Παναγή και Πιέρος Σωτηρίου (διαβάστε ΕΔΩ τις τοποθετήσεις του).

Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας ανέφερε για τον αγώνα με το Καζακστάν τα ακόλουθα: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα σε αυτό το επίπεδο. Στόχος μας είναι να κάνουμε το ΓΣΠ μια δυνατή έδρα, η οποία θα είναι γεμάτη από Κύπριους γι’ αυτό θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και να διεκδικούμε σε κάθε παιχνίδι στο γήπεδό μας τη νίκη με όλες μας τις δυνάμεις. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι σε αυτόν τον όμιλο. Κάναμε κάποιες καλές εμφανίσεις αλλά δυστυχώς δεν πήραμε κάποιους βαθμούς. Νομίζω είναι η ώρα να πάρουμε βαθμούς εδώ στο “σπίτι” μας, είναι σημαντικό και για ψυχολογικούς λόγους αλλά και για τη συνέχεια στη διοργάνωση. Είμαστε συγκεντρωμένοι, πρώτη προπόνηση και θα ακούσουμε προσεκτικά τις οδηγίες του προπονητή μας  και θα ετοιμαστούμε για το παιχνίδι» Πιστεύω θα μπορούσαμε να πάρουμε είτε ένα βαθμό είτε κάτι περισσότερο από τα προηγούμενα παιχνίδια. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, κρατάμε τα θετικά , σίγουρα θα μελετήσουμε τα λάθη μας. Συνεχίζουμε απ’ εκεί που μείναμε, θέλουμε μια καλή εμφάνιση και βαθμούς με το Καζακστάν, θα παλέψουμε γι’ αυτό και θέλουμε να δημιουργήσουμε  έτσι μια καλή ατμόσφαιρα στο ΓΣΠ και να το κάνουμε μια καυτή έδρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ