aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠαίδες: Τριάρα στο Λουξεμβούργο!

Παίδες: Τριάρα στο Λουξεμβούργο!

Με νίκη της Εθνικής μας ομάδας των Παίδων U-17 επί του Λουξεμβούργου με 3-0 ολοκληρώθηκε  ο σημερινός δεύτερος φιλικός αγώνας στο Στάδιο του ΘΟΪ. Οι νεαροί διεθνείς μας σαφώς καλύτεροι από το προχθεσινό φιλικό, επικράτησαν με ευρύ σκορ μετά από πολύ καλή παρουσία.

Στο 6ο λεπτό ο Γιάννης Γερολέμου εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα του Λουξεμβούργου και από κοντά άνοιξε το σκορ (1-0) για την Κύπρο. Στο 12′ ο Μιχάλης Ιωάννου με δυνατό σουτ εκτός επανορθωτικής σημείωσε το 2-0 για την ομάδα μας.

Πολύ καλή η παρουσία της Εθνικής μας στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα. Με καλό ρυθμό συνέχισε τον αγώνα η ομάδα μας και στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τις αλλαγές που μεσολάβησαν.

Στο 75′ ο Ιάσωνας Πική μετά από γρήγορη αντεπίθεση βρέθηκε σε θέση βολής και από κοντά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιάννος Οκκάς στο αρχικό σχήμα πραγματοποίησε αλλαγές για να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους Πιττάτζιη, Σωκράτους, Ιακώβου, Ελ. Ανδρέου, Λεμονάρη (69′ Αλ. Μιχαήλ), Τουμάζου (64′ Γ. Ανδρέου), Ιωάννου (57′ Π. Ανδρέου), Κ. Ηλία (47′ Χρυσοστόμου), Κατσαντώνη, Ραουνά (47′ Πικής), Γερολέμου (47′ Γενεθλίου). Την Τρίτη στο πρώτο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων νίκησε με 1-0 το Λουξεμβούργο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ