aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠαίδες: Τεράστια ισοπαλία με το Βέλγιο

Παίδες: Τεράστια ισοπαλία με το Βέλγιο

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο σημερινός  αγώνας της Εθνικής Παίδων με το Βέλγιο στην πρεμιέρα του δεύτερου ομίλου για τον Elite round που φιλοξενείται στην Κροατία. Πριν από την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε μονόλεπτη σιγή εις μνήμη του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της ομάδας μας στο πρώτο ημίχρονο όπου εκτός από το γκολ δημιούργησε άλλες δύο σπουδαίες ευκαιρίες χωρίς να απειληθεί η εστία μας. Η Εθνική μας με γκολ του Δανιήλ Παρούτη με συρτό σουτ στο 6ο λεπτό μετά από κτύπημα κόρνερ και κομπίνα άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βέλγοι παρουσιάστηκαν με καλύτερο πρόσωπο και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Λίσενς στο 65ο λεπτό. Επόμενος αντίπαλο της Εθνικής μας η Κροατία το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας.

Κύπρος: Σάββας Νικολάου, Χρίστος Τρύφωνος, Θωμάς Νικολάου, Λευτέρης Χατζηκωνσταντή, Χάρης Καψής, Ραφαήλ Μάμας, Θεόδωρος Ανδρονίκου (73′ Αντωνίου), Δημήτρης Ράσπας, Γιώργος Ναούμ (61′ Αβραάμ), Αγάπιος Βρίκκης (46′ Κωνσταντινίδης), Δανιήλ Παρούτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ