aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠαίδες: Συνάντηση με την ευκαιρία των γιορτών

Παίδες: Συνάντηση με την ευκαιρία των γιορτών

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία της Εθνικής Παίδων είχαν χθες την ευκαιρία να τα πουν σε ευχάριστο κλίμα σε συνάντηση που είχαν στα Λεύκαρα με την ευκαιρία των γιορτών.

Το παρών τους έδωσαν όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές που πέτυχαν τη μεγάλη  πρόκριση στον Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 καθώς και ποδοσφαιριστές που είχαν συμμετάσχει στην προετοιμασία αλλά δεν επιλέγηκαν για την αποστολή των αγώνων, παίρνοντας έτσι το μήνυμα πως η πόρτα της Εθνικής παραμένει ανοικτή για όλους.

Η συνάντηση, που έγινε με πρωτοβουλία του προπονητή της ομάδας Γιάννου Οκκά,  δείχνει με τον καλύτερο τρόπο το οκογενειακό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των νεαρών διεθνών μας και των προπονητών τους, στοιχείο που αποτέλεσε βασικό συστατικό της επιτυχίας τους.

Γεμάτοι περηφάνια οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Παίδων φωτογραφήθηκαν με το βραβείο που απονεμήθηκε πρόσφατα στην ομάδα τους από την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου στην κορυφαία εκδήλωση του Κυπριακού Αθλητισμού και όλοι τους,  δηλώνουν αποφασισμένοι για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες το 2017.

Η νέα χρονιά είναι μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις για την Εθνική Παίδων αφού το Μάρτιο θα αγωνιστεί στον Elite Round που θα γίνει στην Κύπρο και θα διεκδικήσει, για πρώτη φορά στην ιστορία, πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά, η προετοιμασία θα αρχίσει στις 9 Ιανουαρίου ενώ θα ακολουθήσουν αρκετοί διεθνείς φιλικοί αγώνες πριν τους επίσημους αγώνες του Μάρτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ