aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠαίδες: Στόχος η νίκη στο αυριανό φινάλε

Παίδες: Στόχος η νίκη στο αυριανό φινάλε

Με προπόνηση στα Κούκλια συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με την Ιρλανδία στο φινάλε που αφορά στον όγδοο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά την ήττα από τη Σλοβακία και την ισοπαλία με τα Νησιά Φαρόε, θα κυνηγήσει νικηφόρο αποτέλεσμα και ο τελικός απολογισμός της Δευτέρας θα δείξει σε ποια θέση θα κατατάξει την ομάδα.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής ενόψει της αυριανής αναμέτρησης έστειλε με σαφήνεια το μήνυμα του στους νεαρούς διεθνείς μας. «Το ποδόσφαιρο είναι το παιχνίδι των συναισθημάτων με πολλές και συχνές αλλαγές. Ανεξάρτητα από τον απολογισμό μας στους προηγούμενους αγώνες παίζουμε πάντα για τη νίκη και μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Συμμετέχουμε σε μια φάση σημαντικής διοργάνωσης και κυνηγούμε πάντα το καλύτερο και αυτή η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε εδώ και πολλούς μήνες, ασφαλώς  μας έδωσε πολλά και πιστέψαμε στην αξία σας.

Εσείς με τη δική σας παρουσία πρέπει να επιβραβεύσετε αυτή την προσπάθεια με το καλύτερο αποτέλεσμα και να απολαύσετε αυτές τις σημαντικές στιγμές που μας προσφέρει το ποδόσφαιρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννος Οκκάς.   

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής στο φινάλε απέναντι στους Ιρλανδούς θα πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές στο αρχικό πλάνο δράσης και το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει αύριο. Ο αγώνας της Δευτέρας θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών και θα αρχίσει στις 15:00 με ελεύθερη είσοδο.

Την ίδια ώρα στο Παφιακό Στάδιο θα διεξαχθεί ο αγώνας της Ιρλανδίας με τη Σλοβακία. Ανεξάρτητα από τον απολογισμό των αγώνων της Δευτέρας η Ιρλανδία έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο μας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Republic of Ireland ΙΡΛΑΝΔΙΑ 2 2 0 0 5 0 6
2. Slovakia ΣΛΟΒΑΚΙΑ 2 1 0 1 2 2 3
3. Cyprus ΚΥΠΡΟΣ 2 0 1 1 1 2 1
4. Faroe Islands ΝΗΣΙΑ ΦΑΡΟΕ 2 0 1 1 0 4 1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ