aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠαίδες: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία

Παίδες: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει των υποχρεώσεων της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17.

Η Εθνική μας θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της στις 26 Οκτωβρίου με αντίπαλο τη Λευκοωσία στα Κούκλια, στις 28 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο και φινάλε στις 31 Οκτωβρίου με αντίπαλο το Γιβραλτάρ.

Οι δύο πρώτες ομάδες από τον όμιλο μας θα εξασφαλίσουν εισιτήριο πρόκρισης για τον elite round της διοργάνωσης. Σήμερα και αύριο θα γίνουν προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδιών στις 16:00 και την Τετάρτη  φιλικός αγώνας με τον Απόλλωνα στο Κοινοτικό Στάδιο Ερήμης στις 16:30.

Συγκέντρωση προπονητικής ομάδας και ποδοσφαιριστών στις 15:15 και προπόνηση 16:00 – 17:30. Για τον φιλικό αγώνα συγκέντρωση προπονητικής ομάδας και ποδοσφαιριστών στις 15:00 και έναρξη αγώνα στις 16:30.

Αναλυτικά ο κατάλογος με τους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην προετοιμασία από τον Ομοσπονδιακό μας προπονητή Γιάννο Οκκά:

AEK: Νεόφυτος Ραουνάς

ΑΕΛ: Αλέξανδρος Μιχαήλ, Γιάννης Γερολέμου, Ελισσαίος Ανδρέου, Στέλιος Φραγκούδης

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Δημήτρης Τουμάζου, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Μιχάλης Ιωάννου

ΑΠΟΕΛ: Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Χάρης Σωκράτους

ΑΠΟΛΛΩΝ: Μιχάλης Γενεθλίου

ΕΘΝΙΚΟΣ: Κωνσταντίνος Ηλία

ΕΝΩΣΗ: Ραφαήλ Πιττάτζιης

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Ιάσωνας Πική, Κωνσταντίνος Σεργίου, Ιωάννης Κωστή

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αλέξανδρος Λεμονάρης, Παναγιώτης Ανδρέου

ΟΜΟΝΟΙΑ: Στέλιος Ιακώβου, Ιάκωβος Παναγή, Ανδρέας Κατσαντώνης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ